keskiviikko 23. marraskuuta 2022

Black Fridayn täsmätärpit

Tässä muutama valikoitu tärppi verkkokauppojen Black Week ja Black Friday -tarjouksista. Joka vuosi joululahjoja miettiessä pyrin siihen, etten ainakaan hankkisi mitään turhaa tavaraa. Alennuksien ei kannata antaa sokaista, vaan hankkia vain sellaista, jolle on oikeasti käyttöä. Aineettomat lahjat, kuten lahjakortit, ovat mielestäni hyvä valinta lahjaksi, ja voi niitä itsellekin hankkia. 

Postaus sisältää mainoslinkkejä, joiden kautta tehdyistä ostoksista saan pienen prosentin komissiota (n. 5-10% ostosten loppusummasta). Pelkästä linkin klikkaamisesta en hyödy rahallisesti, ainoastaan linkin kautta tehdyistä ostoksista. Mainoslinkit on merkitty tähdellä (*).

Lahjakortti kylpylään - Naantalin ja Ruissalon kylpylätarjoukset

Vedän tällä kertaa tärpeissä hiukan kotiinpäin. :D Muutimme viime vuonna Naantaliin ja olemme tykästyneet tähän pikkukaupunkiin. Jo kuukausia ennen kuin muutosta oli mitään tietoa, kävimme tutustumassa kesäkaupunkiin keskellä sydäntalvea, kun yövyimme Naantalin kylpylässä. Se oli ensikosketukseni kylpylään ja hotelliin, joka on palkittu lukuisat kerrat. Naantali on hieno kesäkaupunki, jossa riittää varmasti nähtävää ja tekemistä lyhyelle vierailulle. Hiukan erilaisen näkökulman kesäiseen Naantaliin saa suppailemalla. Mutta ei talvikaan ole huono aika vierailla Naantalissa! Kylpylän ranta, kirkonseutu ja vanhakaupunki ovat oikein tunnelmallisia tähän aikaan vuodesta.

Tänä vuonna aion kuitenkin napata Black Friday -tarjouksista meille lahjakortin Ruissalon kylpylään. Ruissalokin on ihan naapurissa, joten staycation teemalla mennään. Ruissalossa meillä on aikomus käydä juoksemassa saaren luontopoluilla ja sen jälkeen rentoutua kylpylässä. Ruissalossa kannattaa mielestäni ehdottomasti ottaa huone meren puolelta, vai mitä mieltä olette alla olevasta näkymästä, joka on napattu meren puolella olevan hotellihuoneen ikkunasta?

Olen tosiaan jo parina viime vuonna ostanut lahjakortteja kylpylöihin Black Friday -tarjouksista. Aineettomat joululahjat toimivat hyvin lisäämättä turhaa tavaraa ja lahjan saaja saa elämyksen, jonka voi käyttää haluamassaan seurassa ja silloin kun parhaiten sopii.

Naantalin ja Ruissalon kylpylän lahjakortit tulevat myyntiin Black Friday hinnoilla perjantaina aamulla, mutta näet tarjoukset jo nyt tästä linkistä.*

Lahjavinkkejä juoksijalle

Myös yksi suosikki-verkkokaupoistani, Scandinavian Outdoor, on paikallista alkuperää. Yritys on perustettu Turussa 1970 ja se on edelleen 100% kotimainen, vaikka onkin vuosikymmenten varrella vaihtanut nimensä kansainväliseen muotoon ja laajentanut toimintaansa verkkoon. Toimiva verkkokauppa on yksi syy, miksi tilaan ison osan ulkoiluvarusteistani Scandinavian Outdoorilta. Lähetykset tulevat aina nopeasti, ihan 2-3 päivässä ja palautus on vaivatonta. Poimin tähän muutaman oivan lahjavinkin juoksijalle vaikka pukinkonttiin.

Talvijuoksuilla lisälämpöä tuomaan kannattaa hankkia toppahame. Hame tuo lisälämmikettä lantion alueelle ilman, että sisäreisissä hankaa paksut vaatekerrokset. Toppahameita on erilaisia, aina nilkkapituisista ja untuvatäytteisistä taukohameista lyhyisiin ja hyvin kevyisiin hamosiin, jotka soveltuvat parhaiten juoksuun. Tässä linkissä Scandinavian Outdoorin toppahamevalikoima.*

Sukat voivat tuntua tylsältä lahjalta, mutta niitä kuluu käytössä ja mun toivelistalla on joka vuosi juoksusukkia! Mulla on useammat Bridgerdalen merinosukat*, jotka toimivat loistavasti syksyllä ja talvella juoksulenkeillä. Sukat kestävät hyvin käyttöä ja lämmittävät kylmemmälläkin kelillä ollen kuitenkin myös tosi hengittävät.

Kaikki Scandinavian Outdoorin Black Friday -tarjoukset näet tästä linkistä.*


Hemmottelua

Aineettomien lahjojen lisäksi suosin lahjoissa käyttöön tulevia tuotteita, kuten vaikka kosmetiikkaa tai jotain erikoisen hyvää syömistä. Tässä muutama poiminta hemmottelulahjoiksi.

Body Shopissa on koko viikon Black Week tarjouksena mm. kosmetiikkajoulukalenterit. Verkkokaupassa on myös joka päivä vaihtuva tarjous.*

Näin pimeään aikaan yritän karkottaa kaamosväsymystä mm. syömällä D-vitamiinia. Hyvinvoinnin.fi tarjoaa ravintolisiä ja kosmetiikkaa. Tässä linkki verkkokaupan Black Week -tajouksiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...