Kuka mitä häh?

Hellou,

tervetuloa tutustumaan blogiini!

Olen Anne, N40-sarjassa juokseva turkulainen entinen sohvaperuna. Löysin juoksun aikuisiällä, mutta hurahdinkin sitten ihan tosissaan, ja nykyään juoksu on ykkösharrastukseni. Olen liikunnallisesti täysin lahjaton ja edelleen kovin mukavuudenhaluinen, mutta en anna sen haitata harrastusta. Olen analyyttinen tilastohullu, joka haluaa aina liikunnasta mitattavaa dataa, mutta kilpailee silti vain itseään vastaan.

Juoksen, koska se on kivaa, elämyksellistä, tavoitteellista, terapeuttista ja hyvä kunto on hyvä asia.

Blogissa siis lenkkeillään ja mitataan lenkkejä. Takana on kaksi kokonaista maratonia ja muutama puolikas ja tavoitteena on osallistua joka vuosi vähintään yhteen juoksutapahtumaan. 2016-2017 kärsin polvi- ja selkävaivasta ja juoksut olivat jonkin aikaa kokonaan tauolla. Kuntouttamisen myötä tuli tarve hakea vähän pehmeämpää alustaa ja mielekkyyttä tehdä myös lyhyempiä lenkkejä, joten päätin kokeilla polkujuoksua. Polkujuoksu veikin ihan mennessään ja lenkit ovat suuntautuneet yhä useammin metsään ja poluille.

Juoksun lisäksi kerron blogissa muutenkin liikunnasta, matkailusta, syömisestä, kuluttamisesta ja milloin mistäkin. Tervetuloa seurailemaan!

Yhteydenotot: taivaanrannan.juoksija(at)gmail.com

Seuraa instagramissa: @taivaanrannanjuoksija

Seuraa Facebookissa: https://www.facebook.com/taivaanrannanjuoksija/ Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...