perjantai 27. marraskuuta 2020

Black Fridayn täsmätärpit

Joululahjavinkkien postauksen jälkeen huomasin, että sähköpostiini kilahteli vielä lisää verkkokauppojen black friday - tarjouksia. Nostin tähän postaukseen täsmätärpit alennuspäivään. Nämä ovat sellaisia, jotka joko itse laitoin jo tilaukseen tai mitä mulla jo on - ihan aidosti siis suosittelen tuotteita!

Postaus sisältää mainoslinkkejä, joiden kautta tehdyistä ostoksista saan pienen prosentin komissiota (n. 5-10% ostosten loppusummasta). Pelkästä linkin klikkaamisesta en hyödy rahallisesti, ainoastaan linkin kautta tehdyistä ostoksista.

Ostin jo aamutuimaan itselle lahjakortin yhden yön hemmottelureissuun. Kohteeksi valikoitui Naantalin kylpylä, joka on valittu Suomen parhaaksi hotelliksi jo kahtena peräkkäisenä vuonna. En olen koskaan aiemmin käynyt siellä, mutta hyvän tarjouksen ja Hangossa vietetyn kivan reissun myötä ajattelin, että pitää kokeilla! Naantalin kylpylän Black Friday -tarjouksiin pääset suoraan tästä linkistä.

Tarvitsetko uusia ulkoiluvaatteita tai retkeilyvarusteita? Yhdessä suosikkikaupoistani, Scandinavian Outdoorilla, on todella paljon alennuksia. Tarjoukset näet tästä linkistä. Kun käytät ostoskorissa koodia BF2020, saat vielä  20% lisäalennuksen kaikista asuista & jalkineista ja melkein kaikista repuista & rinkoista.

Tuolta löytyy mm. oma valintani pitkille polkujuoksuille ja retkeilyyn, eli Salomonin 10-litran kevyt juoksureppu. Voit lukea kokemuksiani ja arvostelun repusta tästä postauksesta.

Juoksutakki löytyy neljässä pirteässä värissä Scandinavian Outdoorilta.

Toinen täsmävinkkini Scandinavian Outdoorille on superkevyt, tuulenpitävä, vettähylkivä ja pieneen pakkautuva juoksutakki. Mulla on noilla ominaisuuksilla varustettu Niken juoksutakki, ja olen jo jonkin aikaa etsinyt toista vastaavaa. Etsintää on hankaloittanut se, että olen kyllästynyt mustiin takkeihin, ja haluan jotain hieman värikkäämpää näitä kelejä piristämään. Nyt löytyi, nimittäin tämä mulle entuudestaan tuntemattoman Rab-merkin pirteissä väreissä oleva tuulitakki. Tilasin takin kokeiluun, sillä se oli saanut tosi hyvät arvostelut ja siinä oli kaiken lisäksi isot vetoketjutaskut.

Juoksutapahtumatkin ovat nyt alennuksessa! Varsinkin ensi vuoden kaupunkimaratonien sivut kannattaa nyt kurkata, sillä osallistumismaksusta voi saada isonkin alennusprosentin. Yleensä näin loppuvuodesta ostettuihin osallistumismaksuihin sisältyy vielä peruutusturva, joten turvallisin mielin voi hankkia itselleen juoksutavoitteen ensi vuodelle. Black Friday-tarjouksia löytyy tapahtumien somesta, itse bongasin tarjoukset ainakin Forssan Suvi-iltaan, Helsinki 10, Helsinki Halfmaratonille, Helsinki Maratonille ja Espoo Rantamaratonille. 

Sitten vielä tärkeä vinkki alennushuumassa shoppailuun. Vertaa tarjouksia! Hintaopas.fi on tehnyt oman hintavertailusivun Black Friday - tarjouksille. Tuolta pystyy nopeasti vertailemaan eri verkkokauppojen tarjoushintoja. Esimerkiksi juoksukellojen hintavertailua kannattaa tehdä, sillä malleissa ja hinnoissa on isoja eroja kauppojen välillä. Hintaopas on myös tutkinut kauppojen alennuksia ja sieltä löytyy tuotteiden hintahistoria.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...