torstai 31. maaliskuuta 2016

Maaliskuun liikunnat

12 lenkkiä, 87 kilometriä. Maaliskuun 80 kilometrin tavoite ylittyikin lopulta aika helposti. Alkukuusta olin alakuloinen ja - vireinen, ja juoksut jäivät vähäisemmiksi. Pääsiäislomalla kun juoksin 12 ja 16 kilometrin lenkit, niin siinä tuli kuitenkin kirittyä vaaditut kilometrit ja vähän ylikin.

Matkalla juoksin 4 noin viiden kilometrin lenkkiä. Ekan lenkin Madeiralla juoksin jo ensimmäisenä iltana. Tiedättekö ne lenkit, joille lähtee vähän nihkeissä tunnelmissa, mutta viimeistään lenkin loppupuolella kirkastuukin, miten juoksu on parasta ikinä ja endorfiinihuuruissa rakastaa koko maailmaa. Joo, oli just sellanen lenkki. Jalat tuntuivat päivän kävelystä vähän tukkoisilta, maha oli hiukan kupliva ja unettoman yön jälkeen olo hiukan keinuva. Ihan ok fiiliksellä menin ekan puolikkaan, mutta paluumatkalla iski loistofiilis. Oli lämmin, oli ylä- ja alamäkeä, oli meri ja kaukaisiin saariin vielä paistava aurinko toi lomafiiliksen. Muutenkin kaikki reissun lenkit tein hyvällä mielellä. Nautin täysin siemauksin sulasta maasta, lämmöstä ja maisemista.

Salilla kävin neljästi, mikä on ihan hyvin ottaen huomioon pariviikkoisen tauon saleilusta reissun vuoksi. Aion jatkaa salikäyntejä vielä huhtikuussakin, olen nyt sen verran innostunut treeneistä. Lisäksi huhtikuussa on tarkoitus juosta kolminumeroiset kuukausikilometrit ja aloittaa vauhtitreenit kesän puolikasta silmälläpitäen.

2 kommenttia:

  1. Minulle käy aika usein niin, että alku on nihkeää, mutta sitten lämpenee ja alkaa tuntua kivalta. :) Salikärpäsen purema olisi minulle tarpeen. Tykkään juosta mutta oheistreeni meinaa aina jäädä kokonaan sivuun.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne on kivoja lenkkejä, kun sujuu paremmin kuin ennakkoon ajatteli. :) Mä aattelin nyt hyödyntää tätä sali-innostusta jatkamalla treenejä pidempään kuin keväällä yleensä, mutta viimeistään toukokuussa varmaan mulla saleilut jää juoksun tieltä.

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...