keskiviikko 30. maaliskuuta 2016

Maaliskuun juoksuvaatteet

Tämän kuun esiteltävät juoksurytkyt ovatkin todellisia luottokamoja! Takki on Socin, Stadiumista, ja ainakin 5 vuotta vanha. Oli todellinen löytö, maksoi alennusrekissä kympin, ja on ollut todella kovalla käytöllä vuosien saatossa. Takissa on kaikki kohdallaan. Se on tuulenpitävä, hengittävä ja kevyt. Siinä on tarpeeksi korkea kaulus, hyvän pituiset hihat peukaloaukoilla ja sopivan kokoiset taskut. Tykkään juoksutakissa siitä, että se on todella kevyt ja pieneen tilaan mahtuva ilman ylimääräisiä krumeluureja. Olen yrittänyt löytää vastaavaa takkia myöhemminkin, mutta en ole löytänyt yhtä hyvää ja halpaa. Socin mallikin on huonontunut tästä, ja takeissa on ollut aina jotain vikaa, kuten liian lyhyet hihat tai vain puolikorkea kaulus, jonka vetoketjun pää hankaa ikävästi kaulaa. Mutta ei tässä takissa, tämä on ihan täydellinen, olisimpa älynnyt ostaa näitä kaksin kappalein aikoinaan.


Alkukuusta käytin vielä samoja tuulihousuja kuin helmikuussakin, mutta nyt loppukuusta olen siirtynyt jo trikoisiin. Ostin nämä Newlinen täyspitkät trikoot vuosi sitten Sportamoren alennuksesta 14 euron hintaan. Nämäkin kuuluvat sarjaan Löytö. Trikoissa on pitkäkoipiselle (olen 175cm) tarpeeksi pitkät lahkeet, vetoketjut lahkeensuissa ja kunnon vetoketjullinen tasku pepun päällä. Minusta tasku juoksutrikoissa on ihan ehdoton, ja jollain minikokoisella piilotaskulla ei pitkiksillä ole mitään virkaa. Näiden trikoiden taskuun mahtuu älypuhelin, tai vaihtoehtoisesti vaikka avaimet ja energiageelejä. Onpa minulla joskus ollut trikoiden taskussa pieni juomapullokin! Ainoa pieni miinus trikoissa on se, että mun pölkkynilkkojen kanssa lahkeiden vetoketjut eivät mene kiinni. Lahkeensuissa on silikoninauhat, jotka tekevät niistä kireät. Onneksi tämä ei kauheasti haittaa, sillä lahkeet ovat tosiaan niin pitkät, että lahjevetoketjut voi jättää sentin-pari aukikin ilman, että nilkka saa vetoa.

Miten voi asukuvien otto olla näin vaikeaa?! Otettiin jo pääsiäisenä siskon kanssa kuvia ulkona, mutta myöhemmin kuvat koneelle siirrettyäni totesin, että eihän niissä näy ollenkaan kunnolla se pääasia, eli lenkkivaatteet. Mies joutui sitten taas kuvauspuuhiin, mutta ei se jaksanut(!) lähteä ulos, joten eipä noistakaan kuvista hääppöisiä tullut. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...