sunnuntai 6. maaliskuuta 2016

Alavireinen viikko

Uni on taas vältellyt ja koko viikko on mennyt hyvinkin väsyneenä ja unettomuuteen turhautuneena. Herkkulakon päättyminen ei ole auttanut asiaa, sillä väsyneenä herkutteluun en ole saanut mitään kontrollia, vaan mussuttanut kaksin käsin suklaata "kun nyt kerran saa syödä".

Juoksin kokonaista 12 kilometriä, tuli siis pidettyä vähän kuin kevennetty viikko tähän. Yksi lenkki jäi väliin suoraan sanottuna ihan siksi, että jumahdin töiden jälkeen sohvalle suklaalevyn kanssa, ja vaikka kuinka olin kotimatkalla kuvitellut, että lähtisin lenkille sitten hiukan myöhemmin, niin eipä persaukseni enää noussutkaan sohvalta. Torstaina, kun sitten jaksoin käydä hölkkäämässä nelisen kilometriä, ihmettelin myös korkeita sykkeitä. Pelästyinkin jo, että olenko tulossa kipeäksi, mutta varmaan vain unettomuus ja väsymys nostivat sykettä.

Olen myös aivan totaalisen kyllästynyt pakkasiin ja liukkaisiin keleihin. Tää talvi on jo niin nähty, voitaisko jo siirtyä kevääseen. Vaikka tällä viikolla ei olekaan ollut erityisen kylmää, minusta ilma on tuntunut todella kalsealle ja työmatkoillakin olen hytissyt jotenkin tavallista enemmän. Tuntuu, ettei lenkeilläkään tule kunnolla lämmin!

Eli tällä kertaa tällaista, onneksi Madeiran matkaan on enää viikko, eiköhän se viimeistään saa mielialaa nousuun. Tosin olen tässä miettinyt sitäkin, että hyvä kun reissusuunnitelmat tuli tehtyä jo pääosin tammi-helmikuun vaihteessa, nyt ei vaan olisi energiaa keskittyä niihin ja siitäkin tulisi varmaan lisästressiä.

2 kommenttia:

  1. Juuri tänään päivittelin, miten kylmältä ulkona tuntui, vaikka elohopea oli nollan tuntumassa. Kevättä ja sulia teitä kaipailen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, on ollut tosi kalseaa, vaikka pakkasta ei juuri olekaan. Täällä Turussa myöskään aurinkoa ei ole näkynyt päiväkausiin, olisi paljon keväisempää, jos aurinko paistaisi!

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...