torstai 25. marraskuuta 2021

Black Fridayn tärpit

Sähköpostiini kilahtelee siihen malliin verkkokauppojen black friday - tarjouksia, että päätin jakaa parhaat päältä myös teille. Nostin tähän postaukseen täsmätärpit huomiseen alennuspäivään, joka monissa kaupoissa on itse asiassa alkanut jo tänään. 

Tykkään ostaa joululahjat ajoissa ja mieluiten verkkokaupoista. Siksi olen nytkin odotellut tätä tarjousviikonloppua ja tarkoitus on ostaa läheisille lahjoja, mutta katsastan myös juoksuvaatteet ja retkeilyvarusteet, löytyisikö itselle jotain. Edullisinkaan löytö ei kuitenkaan ole järkevä ostos, jos sille ei ole todellista käyttöä. Pidetään siis järki päässä alennusten edessä ja ostetaan vain tarpeeseen, jookos!

Postaus sisältää mainoslinkkejä, joiden kautta tehdyistä ostoksista saan pienen prosentin komissiota (n. 5-10% ostosten loppusummasta). Pelkästä linkin klikkaamisesta en hyödy rahallisesti, ainoastaan linkin kautta tehdyistä ostoksista.


Naantalin kylpylän lahjakortit

Ostimme viime vuonna itsellemme hotelliyöpymisen Naantalin kylpylään, joka on valittu parinakin vuonna Suomen parhaaksi hotelliksi. Jutun vierailustamme voi lukea tästä postauksesta. Paljastettakoon, että sittemmin tuli muutettua Naantaliin, joten vedän tässä nyt vähän "kotiinpäin". Meillä on ehkä vielä kuherruskuukausi menossa Naantalin kanssa, mutta onhan tämä aivan ihastuttava pikkukaupunki, joka varsinkin kesällä näyttää parhaat puolensa. Mutta ei talvikaan ole huono aika vierailla Naantalissa! Kylpylän ranta, kirkonseutu ja vanhakaupunki ovat oikein tunnelmallisia tähän aikaan vuodesta. 

Jos alkuvuonna tulee mereen taas kunnon jääpeite, niin Naantalissa pääsee retkiluistelemaan tai muuten jäätä pitkin mm. Väskin saareen. Me kävimme kesällä suppaillen Väskissä sekä Kailon saaressa, joka on paremmin tunnettu Muumimaailmasta. Muumikylän lisäksi saaressa on myös tosi kiva uimaranta. 

Naantalin kylpylän Black Friday -tarjoukset aukeavat perjantaina aamulla, mutta näet ne jo tästä linkistä.
Juoksuvaatteita  ja retkeilyvarusteita itselle ja lahjaksi

Yhdessä suosikkikaupoistani, Scandinavian Outdoorilla, on todella paljon alennuksia. Tarjoukset näet tästä linkistä. Kun käytät ostoskorissa koodia BF2021, saat vielä 20% lisäalennuksen kaikista asuista & jalkineista ja melkein kaikista repuista & rinkoista. Kannattaa tsekata ainakin polkujuoksukengät sekä lasketteluvarusteet.

Juoksuvaatteista voisin vinkata tästä kivanvärisestä Odlon juoksutakista. Ostin takin itse alkusyksystä ja sille on ollut paljon käyttöä. Takki on pusakkamallinen ja siinä on korkea kaulus, sekä tuulenpitävä materiaali joka pitää syysviiman poissa iholta.Lahjaideoita juoksijalle ja retkeilijälle


Sekä juoksijalle että retkeilijälle sopivia lahjoja ovat kivat asusteet. Lämmönsäätely on tärkeää ulkona liikkuessa, sillä liikaa vaatetta tarkoittaa vähintään tukalaa oloa. Ja viileällä on avainasia pitää itsensä tarpeeksi lämpimänä. Asusteita on helpompi ostaa lahjaksi kuin vaatteita. Buffihuivi on superkätevä, sillä se on monikäyttöinen toimien mm. kaulurina tai pipona. Juoksuhanskat toimivat kaikessa muussakin ulkoilussa. Heijastinvaljaat ovat näin pimeään aikaan lenkkeilijälle ihan must.

Retkeilykartan avulla polkujuoksu- tai patikointireitti löytyy helpommin. Tässä on myös elämyslahjan paikka. Yhteinen patikointireissu lahjansaajan kanssa on taatusti laatuaikaa ja aineeton luontomatkailulahja!

Retkien suunnitteluun oiva opas on uudistettu Retkeilijän kansallispuistot -kirja. Kirjassa on kattavasti esitelty kaikkien Suomen kansallispuistojen luontoa sekä kulttuurihistoriaa. Retkien suunnittelun apuna on kartta, saapumis- ja pysäköintiohjeet sekä reittikuvauksia. Lisäksi jokaisen puiston kohdalla kerrotaan erikseen, mikäli alueesta on saatavilla ulkoilukartta. Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...