tiistai 11. joulukuuta 2018

Istuttaisko glögille?

Heippa sinne ruudun toiselle puolelle! Lähtisitkö hetkeksi kanssani juomaan kupposen kuumaa? Tarjolla on ainakin glögiä, kahvia ja teetä, voi vapaasti valita mieleisensä juoman. Itse ajattelin testata inkivääriglögiä!

Jos nyt istuttaisiin glögillä, niin kertoisin, että marrasputken jälkeen on ollut kiva keskittyä vähän muihinkin juttuihin. Liikunnat ovat olleet tauolla myös siksi, että kantapääkivun vuoksi olin viikon verran telekalla juoksuhommista. Viikonloppuna kantapää vielä hiukan tuntui, mutta nyt se on jo lähes normaali ja pääsen taas juoksemaankin, jee!


Jos istuttais kahvilla, niin kertoisin myös, että viime viikolla oli työpaikan pikkujoulut ja oli kertakaikkisen hauskat juhlat. Olin mukana juhlia suunnittelevassa työryhmässä, pikkujoulunäytelmässä sekä vetämässä tietovisaa, joten kaikenlaisia vastuitakin illan aikana oli. Mutta kaikki meni hienosti ja varsinkin loppuillasta juhlatunnelma oli katossa. Sopivasti hippaaminen osui tuohon telakkaan, niin eipä edes haitannut, että juhlista toipumiseen meni pari päivää. ;)


Jos istuttais teellä, niin juttelisin mun jouluvalmisteluista ja kertoisin panostavani tänä vuonna erityisesti aineettomiin lahjoihin. Tavaraa vain tarpeeseen, eli ensisijaisesti pukinkonttiin päätyy hyvinvointia ja hemmottelua tarjoavia lahjakortteja. Toivon itsekin hierontalahjakorttia, sillä kävin tuossa marrasputken lomassa myös hieronnassa, ja tekipä hyvää.

Vielä sellaisesta jutusta voisin vihjata, että olen aika innoissani suunnittelmassa jo ensi vuodelle juoksuja ja matkoja. Ajatus pidemmästä polkukisasta on alkanut kiehtoa todenteolla, joten suunnitelmissa on, että alkukesästä kokeilisin poluilla noin puolikkaan mittaista matkaa ja syksyllä sitten maratonmatkaa. Hui! Jännittää hiukan, että mitenköhän onnistuu ja miten treenata. Matkailusuunnitelmia olen myös miettinyt aika lailla ja yksi reissu on jo varattukin, kun maaliskuun alkupuolella lähden siskojeni kanssa Ampumahiihdon MM-kisoihin Östersundiin. Hiukan erilainen kisamatka!

Olipa kivaa, kun istahdit kanssani kuuman juoman ääreen! Kerro toki kuulumisia! Ja mitäs tykkäsit tällaisesta postauksesta?

2 kommenttia:

 1. Tämähän oli kiva postaus!
  Noita aineettomia lahjoja minäkin olen miettinyt vuosi vuodelta enemmän. Tavaraa tuntuu muutenkin kertyvän niin paljon ja mieluummin annan lahjaksi jotain, mille tiedän oikeasti olevan tarvetta, tai sitten tarjoan jonkun elämyksen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olen tänä vuonna pyrkinyt ottamaan jouluvalmistelut rennosti, enkä ole miettinyt lahjoja kovin paljoa etukäteen. Parempi hankkia just vaikka elämyslahjakortti sen sijaan, että viime hetken paniikissa ostaa jotain tarpeetonta tavaraa!

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...