torstai 10. joulukuuta 2015

Hyvejä verkkokauppoja ja viime hetken joululahjavinkit

Kävikin sitten niin, että viime viikon lopulla alkanut melkein-flunssa yltyi ihan oikeaksi taudiksi, ja viime yö meni kuumeillessa. Bah. Kun juoksujutut ovat nyt tauolla, niin ajattelin tehdä postauksen muutamasta hyvästä verkkokaupasta, jos joku kaipaa vielä vaikka lahjavinkkejä! HUOM: postausta ei ole tehty yhteistyössä yhtään minkän tahon kanssa, linkit ovat ihan tavallisia linkkejä, joista kukaan ei hyödy mitenkään ja kaikki suosittelemani tuotteet olen omilla rahoilla ostanut.

Sunrise Cosmetics on nimestään huolimatta ihan kotimainen firma, joka tuottaa itse joitain muovituotteita ja maahantuo kosmetiikkaa. Verkkokaupan tunnetuimmat ja uskoakseni tilatuimmat tuotteet ovat Freeman-sarjaa, joka on ollut edellekäviä vegaanisessa ja eläinkoettomassa kosmetiikassa. Itse harmittelin jossain vaiheessa tätä vuotta sitä, kun Freemanin tuotteita ei meinaa enää kaupasta löytyä, mutta sitten löysinkin tämän verkkokaupan, jossa tuotteet ovat vielä edullisempiakin kuin kaupoissa. Oma ykkössuosikkini on Freemanin päärynä-naamanpesuaine. Jos haluaa pestä meikit pois yhdellä tuotteella suihkussa käynnin yhteydessä, niin suosittelen tätä. Naamanpesuaine on hyväntuoksuista ja todellakin pesee vedenkestävää ripsaria lukuunottamatta kaikki meikit pois. Olen jonkun verran testaillut myös noita Freemanin hiustenhoitotuotteita, niissä parasta on ihana tuoksu! Tuo naamanpesuaineen kanssa kuvassa oleva hiustenhoitoaine on ihan ok, mutta se pitää huuhdella todella huolellisesti, jotta hiukset eivät jää tahmaisiksi. Verkkokauppatilaukset saa joulukuun ajan ilman postikuluja!

Petnetstore on myöskin kotimainen verkkokauppa, joka keskittyy eläin-ystävien ja eläinystävien tuotteisiin. Eli lahjaideoita löytyy niin neli- kuin kaksijalkaisillekin perheenjäsenille. Kaksijalkaisille voin suositella ainakin noita Simons Cat laukkuja ja mukeja, molempia olen tilannut kaupasta niin itselle kuin lahjaksikin.

Lautapelit.fi on lautapelijulkaisija (oh really?) ja verkkokauppa, jossa myydään - varmaan jo arvasittekin - lautapelejä. Perheille, joissa on pienempiä lapsia, en osaa suositella itse mitään, mutta kaupan suosittelut ovat ymmärtääkseni ihan toimivia. Aikuisille voisin suositella Citadelsia ja Splendoria, jotka molemmat ovat edullisia ja helppoja oppia, siis täydellisiä sisäänheittopelejä kunnon lautapelien maailmaan! Lähes koko perheelle suosittelen Dixit-pelejä tai Menolippua, johon tosin neuvon ostamaan lähes samantien 1910-lisäosan, siinä kun on paljon paremmin kätösiin sopivat isommat kortit ja enemmän matkalippuvaihtoehtoja. Alemmassa kuvassa on meidän lautapelihylly, jos sieltä bongaa jotain kiinnostavaa, niin vastaan mieluusti kysymyksiin!
Kaikki edellä mainitut kaupat on hyviksi havaittu ja niissä on nopeat toimitukset, monet lähettävät tuotteet jo tilauspäivänä, joten vielä ehtii hyvin tilata jouluksi!

4 kommenttia:

 1. Hyvät verkkokauppavinkit on aina tervetulleita, kiitos! :)

  Kunnioitettava määrä lautapelejä... Mä luulin, et meidän porukoilla on paljon lasten pelejä, mut ehkei niitä sit ookaan. :D meillä ei oikein lähisuvusta ku yks tykkää pelata, niin "aikuisten" pelit rajottuu nyt jo vanhentuneeseen tietopeliin ja aliakseen... Ja niitäkään ei tosiaan juurikaan pelata. Kai se ois ihan mukava tapa viettää aikaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me ollaan jonkinmoisia lautapeliharrastajia :)

   Kaikki ei tietenkään tykkää kaikenlaisista peleistä, mutta esimerkiksi tuo Dixit on siitä kiva, että siinä ei voi mitenkään sabotoida toisten peliä, vaikka siinäkin aina joku voittaa... Mutta se on sellainen hyvänmielen peli, jota uskallan suositella aika monelle.

   Poista
 2. No vautsi mikä määrä lautapelejä! Mä olen nyt vähän innostunut aiheesta. Viime vuonna ostettiin Trivial Pursuit koko perheen lahjaksi ja ajateltiin tytön kanssa jatkaa perinnettä että joka joulu joku peli. Nyt meillä oli muutama vaihtoehto joista Menolippu oli yksi, mutta Colt Expressiin sitten päädyttiin. Onko tuttu? Ja onko tuossa ylimmäisenä Ubongo? Se oli myös yksi vaihtoehto, mitä mieltä olet onko hyvä peli? Vinkkejä hyvistä peleistä otan muutenkin vastaan, mun puolesta voisit tehdä peleistä vaikka postauksen! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Colt Expressiä en ole pelannut, mutta eiköhän se ole ihan hyvä peli. Ubongosta tykkään kyllä, se on kivan nopea, filleri-tyyppinen peli. Tosin saattaa hiukan jakaa mielipiteitä, koska Ubongon tetris-palikoinnissa jotkut ovat aina parempia kuin toiset. Menolippu on tosiaan sellainen, mistä lähes kaikki aina tykkää. Carcassonne on myös monen suosikki, siitä on nyt tullut uusintapainoskin. Ehkäpä voisin tehdä aiheesta postauksenkin, katsotaan! :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...