perjantai 18. joulukuuta 2015

Aamulenkin soundtrack

Puolentoista viikon flunssatauon jälkeen kävin eilen aamulla 5,8 kilometrin lenkillä. Turussa sää on mitä jouluisin, sadetta ja harmautta, joten kaipasin hiukan vuodenajan tunnelmaan virittävää musaa. Mulla on tapana aina joulun alla lainata kaikki Raskasta Joulua -levyt, ja niin tänäkin vuonna. Saa ihan vapaasti pilkata ;)


2 kommenttia:

 1. Vantaalla myös joulusää, vettä sataa ja kaikkialla on mustaa. Alkuviikosta oli sen aikaa kuuraa ja pikkupakkasta että sai kokeiltua nastalenkkareita mutta nyt saa enää vain väistellä vesilätäköitä. Jouluksi menen Pirkanmaalle, näyttäisi että sielläkin pärjää ilman nastoja.

  Minä myös kuuntelen näitä, tosin netin kautta. Tänä vuonna jäänyt vähemmälle, joulufiilis alkoi vasta toissapäivänä teatterissa. Jos sitten ensi vuonna taas marrakuusta saakka... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mua ei onneksi kauheasti haittaa, jos jouluna ei ole lunta. Turvallisempaa olla liikenteessä sulalla kelillä. Mutta onhan se tosi hassua, että nyt on ainakin täällä Turussa ollut lähes kymmenen lämpöastetta ja sää on jotain ihan muuta kuin talvinen. Kaipaa hiukan virittäytymistä, että löytää joulutunnelman!

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...