keskiviikko 23. joulukuuta 2015

Joulunvietossa

Olen täysin epäinspiroitunut kirjoittamaan mitään, mutta bongasin jostain lukemastani blogista tavan kertoa kuulumisia puhelimen viimeisten 10 kuvan myötä. Koska olen tänään räpsinyt hoitokissasta tusinan toinen toistaan tärähtäneempää kuvaa, päätin kuitenkin hiukan valikoida. Tässä siis muutama kuva joulukuun touhuista!
Pikkujoulujen saalista. Kuulin pöytäseurueelta, että jollekin oli sanottu näitä olevan kaksi per naama. Krhm...
Ostin itselleni joululahjan. Otin tästä kuvan, koska voi jessus mitä ylipakkaamista. Ilmeisesti putelit on laitettu isoon muovitelineeseen, jotta paketista saataisiin isompi. Ensi vuonna jätän kyllä nämä pakkausmateriaaleja tuhlaavat jutut ostamatta.
Talvipäivänseisaus. Vuoden lyhyin päivä, mutta itse katselin aurinkoa livenä ensimmäistä kertaa moneen päivään. Tein pikkuisen 3,6 km lenkin. Paljoa en ole nyt joulukuussa juossut, mittarissa on nyt 25 kilometriä. Ajattelin, että 40 km riittäisi joulukuulle, ei turhia paineita kilometreistä, kun vuoden tavoitteet on kaikki jo saavutettu.
Tässä se hoitolapsi. Hän avasi jo yhden paketin. :) (Paketin jämät voi tarkkasilmäinen huomata tuossa puoliksi kissan alla vasemmalla.)
Oikein riemullista joulua kaikille! Olkoon joulunne riehakas tai rauhallinen kunkin toiveiden mukaisesti!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...