tiistai 30. huhtikuuta 2024

Hiljainen huhtikuu

Huh, meinasin unohtaa koko kuukausikoosteen! Olen niin vähän kirjoittanut blogiin, että oli jäädä ihan epähuomiossa väliin tämä. Onneksi vielä ei ole kiire vappurientoihin, niin ehdin muutaman rivin naputella. 

Maaliskuun koosteessa toivoin kevään etenevän vihdoin ja pääseväni eroon sitkeästä juoksua haitanneesta alaselän/pakaran jumista. No eipä toteutuneet nämä toiveet! Huhtikuun keleissä ei juuri ollut hurraamista ja ties kuinka monta takatalvea kerkesi tuiskuta ennen kuin nyt loppukuusta vihdoin kevät alkoi kunnolla edetä. Jumista en myöskään ole päässyt eroon, mutta olen juossut siitä huolimatta. Lenkit ovat vain olleet suht lyhkäisiä.

Juoksin huhtikuussa 110 kilometriä. Minimitavoitteena ollut 100 kilometriä ylittyi selvemmin kuin aikaisemmin tänä vuonna, mutta lukemat ovat silti melko alhaiset. Viime vuonna huhtikuussa juoksin yli 160 kilometriä. Toivoin pääseväni juoksemaan tässä kuussa jo vähän pidempiä lenkkejä, mutta selkäjumin kanssa en halunnut kuitenkaan ottaa riskejä ja niinpä kuun pisimmät lenkit olivat kympin mittaisia. Vaikka juoksin monena viikkona viisikin lenkkiä, ei lyhyillä juoksuilla juuri kilometrejä kerätä. 


Tässä kevättalvella on tullut käytyä jonkun verran Ruissalossa juoksemassa. Polut ovat olleet enimmäkseen jäisiä, joten olen juossut lenkkini vielä toistaiseksi kävelyteillä. Reissuilla on tullut myös käytyä uimassa. Ensin avannossa ja sitten jäiden lähdettyä kylmäuimassa. Vielä on matkaa siihen, että tulisi rantakelit, mutta nyt huhtikuun viimeisellä kerralla kahlasin hiekkarannalta uimaan. :D Postauksen kuvat ovatkin noilta uintireissuilta. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...