perjantai 13. maaliskuuta 2020

Omituinen viikko

Huh, oltiin kyllä reissussa aika hyvään aikaan. Tämän viikon aikana leimahtaneen koronatilanteen myötä olisi ollut tosi stressaavaa olla matkalla tai alkaa perumaan juttuja.

Teneriffalla olimme paremmassa turvassa koronavirukselta kuin olisimme Suomessa olleet ainakin mikäli tautitapaukset pitävät paikkaansa. Kun lennot olivat vielä Turun pikkuruiselta lentoasemalta, niin meillä ei ollut juuri huolta koronasta. Toki kiinnitimme extrapaljon huomiota käsihygieniaan ja seurasimme uutisointia, mutta muuten lomareissu oli onneksi ihan kunnon lomaa.Tämä viikko on ollut tosi kummallinen. Vielä kun itse oli varsin väsynyt reissusta, niin koronatilanteen eskaloituminen on tuntunut aika epätodelliselta. En tee normaalisti etätöitä, mutta tällä viikolla olin kaksi päivää etänä duunissa. Se osoittautui aika yksinäiseksi ja minusta tuntui, että mökkihöperöidyin saman tien. Normaalisti arkena kävelen työmatkat, jolloin kävelyä tulee 4 kilometriä päivään. Etäpäivinä en ulkoillut tai liikkunut, ja tunsin neljältä olevani ihan jumissa ja pöhnässä. Jos etätyösuositus jatkuu, mun pitää varmaan hyödyntää lounastauko ja lähteä lenkille.

Niin se lenkkeily. On nyt vähän jäänyt. Juoksukelloni sanoi matkalla sopimuksen irti ja olen ollut kovin väsynyt, joten en ole tällä viikolla juossut kuin kerran. Normaali arki on nyt hakusessa.

Tsemppiä kaikille tilanteeseen!

2 kommenttia:

 1. Aikamoiseksi meni kyllä. Itsekin pelkään jo vähän seinien kaatumista päälle, kun puolet yliopiston kursseista on siirretty etäopetukseen, lopuillekin kursseille voi hyvin käydä samoin, ja kuoroharjoitukset on toistaiseksi tauolla. Lisäksi asun yksin. :D Onneksi on blogimaailma ja varmaan kohta tuo yskäkin häipyy niin pääsee ovesta ulos edes lenkille. Tsemppiä meille kaikille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ja tiedotusvälineistä tuleva jatkuva koronauutisointi vielä lisää henkistä kuormitusta. Toivottavasti pääset ulkoilemaan, se kuitenkin piristää.

   Mä olen nyt viikonloppuna saanut hiukan normalisoitua elämää, ja se on hyvä, koska jatkuva poikkeustilanne kuormittaa.

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...