keskiviikko 31. toukokuuta 2017

Toukokuun poluilla

Toukokuun liikunnat tuli hoidettua aika pitkälti poluilla. Innostuin polkujuoksusta ja kävin kirmailemassa Ruissalon poluilla sekä osallistuin elämäni ensimmäiseen polkujuoksukisaan. Juoksua kertyi toukokuussa vain 61 kilometriä. Olin etukäteen ajatellut juoksevani myös pitkiksiä, mutta niiden sijaan suuntasinkin poluille juoksemaan lyhyempiä lenkkejä. Lenkit jäivät siis ehkä odotettua lyhykäisemmiksi, mutta nautin poluilla kirmailusta siihen malliin, etteivät vähäisiksi jääneet kilometrit kyllä yhtään harmita. Oli myös jännää osallistua toukokuussa elämäni ensimmäiseen polkujuoksutapahtumaan. Polkujuoksukisan kisaraportti tässä postauksessa.

Poluilla tuli viihdyttyä myös patikoidessa. Valmistauduin Kolin reissuun kevyemmillä päiväpatikoilla noin 25 kilometrin verran. Herajärven kierroksella patikkakilometrejä tulikin sitten yli 40 ja välillä oli todella rankkaa vaeltaa vaaroja ylös alas rinkan kanssa. Tässä kuussa kuljetut kilometrit eivät siis ihan kerro treenin vaativuudesta. Postaus tuosta Herajärven pohjoispään kierroksesta on tulossa!


Kuukauteen tuli myös pieni liikuntatauko, kun multa poistettiin muutama luomi ja esim. salitreeniä ei hartian tikkien vuoksi saanut tehdä. Salikerrat jäivätkin vain yhteen alkukuun kertaan, jolloin kaiken lisäksi satutin taas tuota kipeää polveani. Polvi toipui kuun mittaan, mutta otti Herajärven kierroksella taas vähän lämää... Vähän on nyt vaihtelevaa tuon kintun kanssa, ja jouduin taas eilen jättämään lenkin väliin polvikivun vuoksi. Nyt kun vaellusreissun rasitukset ovat jääneet taa, polvi toipuu taas toivottavasti nopsaan ja pääsen kesäkuussa juoksemaan enemmän. Kesäkuussa on tiedossa myös lappujuoksua, kun työporukalla osallistumme taas Turun RunFestiin. Tuo tapahtuma onkin jo ihan nurkan takana, jo ensi viikolla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...