sunnuntai 31. maaliskuuta 2024

Maaliskuun maltilliset juoksut

Maaliskuun kuukausikilometrit jatkoivat alkuvuoden linjaa. Minimitavoitteena ollut 100 kilometriä ylittyi juuri ja juuri. Juoksin maaliskuussa 102 kilometriä. 


Teneriffan lomalta saatua treenipiikkiä en päässyt hyödyntämään ihan toivotulla tavalla. Minulla oli joku pieni jumi, joka paheni kuun mittaan. Lopulta toinen jalka ja alaselkä olivat jokseenkin poissa pelistä ja varasin vihdoin tälle viikolle ajan kiropraktikolle. Ihan vielä ei tunnu siltä, että jumi olisi poissa, mutta toivottavasti jumppailujen ja venyttelyjen myötä se katoaa. 

Ihan valtavaa treeni-intoakaan ei ole ollut. Olen usein juossut maaliskuussa jo pidempiä lenkkejä ja nostanut määriä talvikuukausista. Mutta nyt talvi jatkui lähes koko maaliskuun varsin tylsillä keleillä, jotka eivät nekään innostuneet kasvattamaan juoksumääriä. Erityisesti pitkikset ovat koko alkuvuoden puuttuneet käytännössä juoksuohjelmasta. Maaliskuussa juoksin pari kympin lenkkiä ja pisin lenkki oli 12 kilometriä nyt loppukuusta, 

Olisi kiva, jos huhtikuussa kevät vihdoin etenisi. Toivoisin myös löytäväni enemmän juoksuintoa myös kasvattaa pitkän lenkin pituutta ja sitä myötä myös enemmän kilometrejä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...