sunnuntai 10. heinäkuuta 2022

Koronasta toipuessa juoksutauko jatkuu

Kesäloma! On vähän kurjaa, että aloitin loman vielä hiukan kipeänä, sillä en ole koronan jäljiltä vielä ihan täydessä terässä.

En missään kohtaa ollut kauhean kipeä, mutta jos vertaa tautia tavalliseen flunssaan, niin olen ollut aivan selvästi sairaampi. Jos  normiflunssa on mennyt ohi muutamassa päivässä, niin koronassa tuntui, että jokainen sairauden kesti sen pari päivää. Ensin oli pari päivää kurkku kipeä, sitten lihaskipua ja tukkoisuutta, sitten aivan julmetusti vuotava nenä ja nyt jatkuu yskä jo ties kuinka monennetta päivää. Raskasta tämmöinen sairastaminen.

Juoksun suhteen taitaa kestää pitkään että pääsen palaamaan samanlaisiin lenkkeihin kuin toukokuussa. Hyvin mennyt juoksukevät lässähti nyt kesän tullen aika lailla, kun ensin kantapääni kipeytyi ja sitten iski korona. Laskeskelin tuossa, että olen ollut kohta kuukauden juoksutauolla, nyyh. Muutaman kerran ehdin kokeilla juoksua ennen sairastumista, mutta kantapää oli vielä kipeä, joten lenkit jäivät lyhyiksi kokeiluiksi.

Negailun vastapainoksi täytyy sanoa, että on kuitenkin ihanaa, että on loma. Kesällä juoksutaukokin on jotenkin helpompi, kun on niin paljon kaikkea muuta puuhaa. Tosin tässä kesäreissujen lähestyessä alkaa ainakin itsellä säähysteria nousta. Kyttään sääennusteita tämän tästä, ikään kuin se varmistaisi hyvän kelin lomareissulle... Pitäisi oppia ottamaan rennosti myös sään suhteen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...