perjantai 31. joulukuuta 2021

Vuoden viimeiset juoksut

Juoksin eilen vuoden viimeisen lenkin ja sen myötä joulukuun juoksuiksi tuli 108 km. Vuosiynnäilyjen aika on sitten vähän myöhemmin, mutta sen voin jo nyt sanoa, että joulukuun satasen myötä täyttyi vuoden viimeinenkin juoksutavoite, eli joka kuussa vähintään 100 kilometriä juoksua! 


Kun yritin tässä muistella, mitä alkukuusta tapahtui, niin tuntui kuin joulukuu olisi ollut epätavallisen pitkä kuukausi. Paljon häppeningejä ja muu elämä on kyllä vienyt huomiota myös blogista, johon olen postannut vain pari kertaa tässä kuussa. Joulukuun alkuun oli vähän murheita perheenjäsenen terveyden kanssa ja silloin omat juoksutkin jäivät vähäisemmiksi kuin olin suunnitellut. Paikkasin tilannetta kuitenkin parilla 30 kilometrin viikolla kuun puolivälissä ja loppukuulle jäikin vain vähän kilometrejä. 

Joulunpyhien sijoittuminen viikonloppuun tarkoitti, että vapaapäiviä oli tavallista vähemmän ja pyhinä jäi myös viikonlopun pitkis juoksematta. Kävin kyllä jouluaattona lyhyellä lenkillä, se on mulle jo perinne. Joulukuun juoksut sain täyteen nyt alkuviikosta. Sitten ei olisi "tarvinnut" enää käydä lenkillä, mutta hölkkäilin vielä eilen pikkulenkin, josta tuli hyvä mieli ja kiva breikki työpäivään. 

Koko vuoden juoksuja on hidastanut mun kilpirauhaslääkitys. Lääkitys lopetettiin nyt joulukuussa. Kilpirauhasen liikatoiminnan taustalla mulla on Basedow, joka ei koskaan parane, mutta se saattaa mennä remissioon pitkäksikin aikaa. Nyt tilannetta seurataan verikokeilla ja jos liikatoiminta palaa, katsotaan tilannetta sitten. Nyt sormet ja varpaat ristiin, että liikatoiminta olisi rauhoittunut ja pääsisin vihdoin ensi vuonna taas treenaamaan täysipainotteisesti!

Pirskahtelevaa vuodenvaihdetta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...