keskiviikko 30. joulukuuta 2020

Joutilas joulukuu

Juoksin joulukuussa yhteensä 82 kilometriä. Ja nyt täytyy tunnustaa, että olisin hyvin ehtinyt juosta satasenkin täyteen, mutta jätin lenkkejä väliin ihan laiskuuttani. Tunsin myös oloni aika väsyneeksi ja sekin kannusti jättämään juoksuja vähemmälle. 

Syksy on ollut pimeä ja pitkä. Vaikka nyt syksyllä etätyöt ovatkin maistuneet ja hiljainen korona-arki ihan sopii minulle, on tässä ollut kuitenkin tosi monta kuukautta ilman lomaa. Ja ilman juuri mitään muuta kuin sitä arkea. Siksi tuntuikin, että olin todella loman tarpeessa joululoman alkaessa. En kuitenkaan lomallakaan ollut kovin energinen vaan pikemminkin aika flegmaattinen. Olin kuvitellut, että lomalla juoksentelisin enemmänkin, mutta suurin osa joulukuun kilometreistä tulikin jo kuun alkupuolella. Joululomalla keskityinkin syömiseen ja pelaamiseen.


Joulukuu oli muutenkin aika tapahtumaköyhä kuukausi. Etäpikkujouluista ei tainnut jäädä juuri mitään juoruiltavaa työpaikan (etä)kahvipöytiin ja muutenkin elämä oli aika hiljaista. Eipä se juurikaan haittaa, mutta olen huomannut, että nyt kun on ihmisten kanssa jutuissa, niin pää on aika lailla tyhjä. Mistä ihmeestä sitä juttelee, kun ei tee mitään eikä tapahdu mitään? Korona-arki on tyhjentänyt kalenterin aika tehokkaasti, mutta aika kuluu ihan kivasti löhöillessäkin. 

Eipä tänne blogiinkaan ole nyt juuri enempää jaariteltavaa. Siispä toivottelen pirskahtelevaa vuodenvaihdetta! Palaillaan ensi vuonna!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...