tiistai 18. kesäkuuta 2019

Kesä-ALEn juoksuvaatetärpit

Kesäflunssa piti mua viikon verran poissa juoksupoluilta. Tylsistyminen yhdistettynä sähköpostiin kilahtaviin ilmoituksiin verkkokauppojen kesä-alen alkamisista on aika vaarallinen yhdistelmä. Pyrin pitämään ostossormen kurissa, mutta keräsin tähän postaukseen muutamia tärppejä alen juoksuvaatteista.

Postaus sisältää mainoslinkkejä, joiden kautta tehdyistä ostoksista saan pienen prosentin komissiota (n. 5-10% ostosten loppusummasta). Pelkästä linkin klikkaamisesta en hyödy rahallisesti, ainoastaan linkin kautta tehdyistä ostoksista.

Juoksutakkia ei kesällä juuri tarvita, ja siksi nyt voikin tehdä hyviä löytöjä alesta ja jemmata takin odottamaan syksyä. Alla listaus hyvistä ALE-löydöistä.

1. SOCin perusmallin edullinen juoksutakki. 
2. Adidaksen kivasti kuvioitu hupullinen takki.
3. 
Brooksin supertekninen ja pieneen pakkautuva laatutakki.
4. 
Erilaista ilmettä kaipaavalle Niken tekninen ja kevyt juoksutakki.


Toki myös kesäjuoksuihin löytyy alesta vaatetta ja varusteita. Itse tilasin hellelenkeille nämä Niken shortsit. Tykkään kesällä juosta lyhyissä shortseissa mieluummin kuin lyhyissä trikoissa, sillä istuvia trikoita, joiden lahkeet eivät rullaudu ylöspäin, on todella vaikea löytää. Se johtuu ehkä siitä, etten ole todellakaan polkujen hoikkareitisin juoksija. Mutta kevyet ja ilmavat shortsit toimivat tosi hyvin kesäjuoksuissa ja lisäksi niissä on taskut, joihin mahtuu hyvin puhelin ja avaimet.

Niken shortsit Sportamorelta.

Jos ei kaipaa taskuja kuten minä, vaan haluaa hellelenkeille mahdollisimman kevyet, ilmavat ja värikkäät shortsit, niin nämä Niken kesäiset pöksyt toimivat taatusti. Syystä tai toisesta nimenomaan Niken shortsit nousivat esiin kesäalessa, ehkä koska olen todennut ne istuviksi ja mukaviksi. Nämä pirteän väriset Niken perusshortsit ovat nyt puolella hintaa kivan edulliset.

Perusvaatteille, eli juoksutrikoille - ja topeille on aina käyttöä. Nämä New Balancen trikoot ovat reippaassa alennuksessa, niissä on kiva kuosi ja runsaasti taskuja. Näissä SOCin hihattomissa treenipaidoissa on puolestaan pirteät värit ja toimiva muotoilu.

Hokan Torrentit on toimineet mulla alkukesän polkulenkeillä erinomaisesti.


Kenkiä kannattaa toki myös alesta katsastaa. Mutta juoksukenkien suhteen en ole samanlainen tarjousten perässä juoksija kuin vaatteiden kanssa. Kenkien täytyy olla just eikä melkein, ja siksi olen yleensä valmis maksamaan niistä täyden hinnan. Ostin huhtikuun lopussa Hoka One One Torrentit Scandinavian Outdoorista, ihan normihinnalla, ja oli muuten loisto-ostos. Nyt kuitenkin myös nämä kengät ovat alessa, ja voin niitä lämpimästi suositella, jos on tarvetta uusille polkujuoksukengille!

Ovatko lukijat tehneet jo löytöjä kesän alennusmyynneistä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...