lauantai 5. toukokuuta 2018

Maraton DNS ja kisakalenteri-pohdintaa

Kiitos viime postaukseen tulleista tsemppiviesteistä! Kuten niin usein käy, aallonpohjan jälkeen tulee nousu, ja ilokseni olen aloittanut toukokuun paremmalla fiiliksellä. Olen - ainakin hetkellisesti - saanut taas parin kuukauden haahuilun jälkeen juoksun mukaan arjen rutiineihin. Juoksuohjelmani on edelleen hyvin suurpiirteinen eikä tähtää mihinkään tiettyyn tavoitejuoksuun. Kunhan nyt saisin nousujohteisesti kilometrejä kerättyä ja kuntoa nostettua.


Maratonhaaveista on kuitenkin ollut pakko luopua, sillä vähäisten juoksujen vuoksi en taatusti ole maratonkunnossa kesäkuun puolivälissä. Tämä on ensimmäinen kerta, kun olen ilmoittautunut kisaan, ja joudunkin jättämään sen väliin. Kyllähän se vähän korpeaa, mutta minkäs teet.

Jos joku lukijoista haluaisi lähteä Forssan Suvi-iltaan 16.6. maratonille, niin myyn osallistumiseni hintaan 37€ + siirtomaksu 5€ (maratonin normaalihinta nyt 52€). Laitahan viestiä kommenttiboxiin tai sähköpostilla, jos tämä kiinnostaa.

Vaikka maraton jää pois, niin kisakalenterissa riittää tapahtumia. Länsikeskus Trail tulee jo viikon päästä! Sääennusteet lupaavat ensi viikolle poutaa ja lämmintäkin, joten odotettavissa on kuivat polut. Tavoitteena mulla on parantaa viime vuoden aikaa. Odotan tapahtumaa innolla, sillä viime vuonna se oli mun ihan eka polkujuoksukisa ja taisi lopullisesti koukuttaa polkujuoksuun. :)

Etukäteen hiukan harmittelin, kun huomasin, että Mennään metsään -polkujuoksukiertue oli Kurjenrahkalla samana päivänä kuin Länsikeskus Trail on. Mutta yhteislenkki tuolla kiertueella onkin tosi lyhyt, joten valinta polkujuoksukisan eduksi olikin helppo tehdä. Turku Trail Cup jatkuu Länkkärin jälkeen vielä Piikkiö Traililla kesäkuussa ennen keskikesän taukoa. Viime vuonna en ollut mukana Piikkiössä, mutta tänä vuonna tuokin kisa houkuttelee.

Turun seudulla ei tosiaan ihan keskikesällä poluilla kisailla, joten voi olla, että mullekin tulee tuossa pientä "kisataukoa". Elokuun alussa Mennään metsään seikkailee Saaristomeren ja Selkämeren kansallispuistoissa ja nuo yhteislenkit kyllä kiinnostavat. Muutenkin saaristossa juoksu kiehtoo, ja olen harkinnut osallistumista myös Saaristo Trailille, joka juostaan Paraisilla elokuun loppupuolella.


Hyvin on polkujuoksupainotteinen meikäläisen juoksukisakesä. Näillä näkymin ainoa sileän juoksu tulee olemaan Paavo Nurmi Marathonilla puolimaraton 18.8. Tuonne laitoin ilmoittautumisen sisään jo hyvissä ajoin viime vuoden puolella ja kyseessä on jo 6. kerta Paavon puolikkaalla.

Syksymmällä kisakalenterissa ovat vielä Turku Trail Cupin loput kolme osakilpailua. Ihan varma en ole, osallistunko kaikkiin, mutta kyllä jokainen kiehtoo sen verran, että jään pois vain hyvästä syystä.

Sitten pitäisi vielä miettiä, missä ja milloin pääsen toteuttamaan juoksuhaasteen kohdan 27: Mene juoksutapahtumaan kannustamaan tai vapaaehtoishommiin.

Joko sulla on kisakalenteri lyöty lukkoon? Mitäs sieltä löytyy?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...