sunnuntai 14. tammikuuta 2018

Sunnuntain satunnaiset kuulumiset

Luonnoksissa lojuu pari postausta viimeistelyä vailla, mutta kun ne eivät nyt inspiroi, niin naputtelempa pari riviä satunnaisia kuulumisia.

Arki

Joulun ja uudenvuoden jälkeen paluu arkeen on sujunut vähän nihkeästi. Vaikka mulle sopii rutiinit esimerkiksi säännöllisen liikuntarytmin ylläpidossa, niin työarki tuntuu loman jälkeen aina nihkeältä. Vuosi on alkanut pienillä arjen haasteilla. Kulunut viikko on ollut täynnä vähän kaikkea. Asunnossamme tehtiin pientä remppaa, jonka vuoksi yksi ilta meni tavaroita suojatessa ja huonekasveja kylppäriin tunkiessa ja toinen ilta sitten siivoiluissa ja tavaroiden paikalleen laitossa.

Juoksu

Tammikuun juoksut ovat lähteneet mukavasti käyntiin. Ekalla viikolla juoksin kaksi kympin lenkkiä ja tämänviikonlopun pitkin oli 12 km. Kroppaa on siis alettu totuttamaan taas pitkiksiin marras-joulukuun lyhyiden lenkkien jälkeen. Tuntuu, että kroppa myös ottaa treenin vastaan toivotulla tavalla. Pitkän lenkin jälkeen on väsyttänyt, mutta ei liikaa. Palautavat juoksut ovat todella edistäneet palautumista ja muutenkin juoksuohjelma tuntuu nyt sopivalta tähän hetkeen.


Juoksuhaaste 2018

Olen saanut juoksuhaasteesta jo 5 kohtaa ruksittua. Toki nyt on takana niitä helpommin toteutettavia haasteita, pahimmat ovat vielä edessä! Yksi haaste, joka hiukan hirvittää, on takperin juoksu. Haasteen Facebook-ryhmässä Teija oli juossut 1,7 kilometriä takaperin, ihan huikea saavutus! En usko, että pystyn millään samaan, sillä en ole oikein koskaan kokeillut juosta selkä edellä, ja kun olen nenä menosuuntaankin aika kömpelö, niin mitäköhän tästä kokeilusta tulee...


Matkakuumetta

Suomen talvi ei tunnetusti ole mun lemppareita, ja olenkin viikonlopun surffaillut ahkerasti netissä tutkien aurinkoisen Teneriffan vaellusreittejä ja saaren muita aktiviteetteja. Varasimme siskon kanssa viikon matkan Puerto de la Cruziin maaliskuun puolessavälissä, ja nyt on innostus korkealla. Matkaan on vielä pari kuukautta aikaa, joten on ehkä hiukan aikaista suunnitella päiväpatikoita, mutta näin matkan varaamisen jälkeen on aina vaikea keskittyä arkeen, kun innostusta suunnitella reissua riittää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...