maanantai 8. tammikuuta 2018

Arvonnan voittajat

Juoksuhaaste 2018 polkaistiin käyntiin vuoden vaihteessa. Lupasin arpoa haasteen omalla sivulla 7.1.2018 mennessä mukaan ilmoittautuneiden kesken kaksi lahjakorttia.

Arvonta on nyt suoritettu ja 20 euron Stadiumin lahjakortit menivät nimimerkeille aliisanposti86 ja Kirsi. Voittajille on ilmoitettu henkilökohtaisesti. Onnea voittajille!


Juoksuhaasteeseen voi toki hypätä mukaan pitkin vuotta ja haasteita voi suorittaa omaan tahtiin, joko osan tai kaikki haasteet. Itse sain ekalla viikolla ruksittua jo 3 kohtaa, kun sunnuntaina pääsin juoksemaan lumessa ja pakkasessa. Lauantain pitkiksellä toteutin puolestani haasteen numero 19: Poikkea entuudestaan tuntemattomalle polulle ja juokse katsomaan mihin se johtaa. Polku johti itse asiassa suunnilleen sinne, mihin arvelinkin. Mutta, kuten mulle aina käy, kun poikkean tutulta reitiltä oudolle polulle, jossain vaiheessa matka katkeaa ojaan. Niin tälläkin kertaa, mutta onneksi selvisin kuivin jaloin tämän kertaisesta haasteesta.


Loistavaa juoksuvuotta 2018 itse kullekin säädylle!

2 kommenttia:

  1. Kiitos itsellesi, lahjakortti oli hieno yllätys nyt voinkin sitten ruksata kohdan jossa luen ja kommentoin blogia, taisinpa muuten senkin jo suorittaa eilen! Mutta tänään lenkillä tervehdin vastaantulevaa juoksijaa joten kaksi kohtaa suoritettuna...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, kun oli mieluinen yllätys! Yritän tänään muistaa laittaa lahjakortit postiin, eilen unohdin.

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...