lauantai 30. joulukuuta 2017

Joulukuun juoksut

Sain kuin sainkin tonnin tavoitteen kasaan ja nyt juoksukellossa näkyy tänä vuonna juostuja kilometrejä 1005!


Yhteensä joulukuussa tuli juoksua 120 kilometriä, eli se asettuu vuoden kovimpien juoksukuukausien joukkoon syys- ja lokakuun kanssa. Marraskuun loppupuolella lisäsin viikon juoksukertoja ja juoksinkin joulukuun ajan 5 kertaa viikossa - ihan tätä viimeistä viikkoa lukuunottamatta, jolloin lenkkejä kertyi "vain" neljä. Yhteensä joulukuulle kertyi lenkkejä 22, jonkinsortin ennätys varmaankin mulla.

Juoksulenkit ovat siis olleet lyhyitä, yleisimmin nelikilometrisiä. Pari kertaa viikossa olen juossut peräti kuuden kilometrin lenkin ja muutaman kerran vielä sitäkin pidemmälle. Lyhyille lenkeille on ollut helppo lähteä myös työpäivän jälkeen, mutta joulun alla oli jo hiukan väsymystä ilmassa. Se saattoi osittain johtua myös inhottavan liukkaista keleistä, sillä kun joululoman alkuun pääsin pitkästä aikaa poluille ja sulalle baanalle juoksemaan, fiilis olikin mitä parhain.


Joulusta puheenollen, lahjapaketeista paljastui myös kaikkea kivaa juoksuun liittyvää. Ostin loppuvuodesta itselleni uuden juoksurepun ja toivoin siihen sopivaa juomarakkoa lahjaksi. Sellainen paketista myös paljastui, joten nyt on nesteytys kunnossa, jos haluan ensi vuonna lähteä vähän pidemmillekin polkulenkeille. Sain myös useammat urheilusukat (aina tarpeen!), toppaliivin sekä kaksi numeroa Juoksijaa. Muutkin lahjat olivat mieluisia, ja joulu muutenkin kiva.

Summaan juoksuvuotta vielä yhteen blogissa, mutta se jää ensi vuoden puolelle. Ensi vuodelle on tiedossa myös kaikkea jännää, mutta siitä lisää tulevissa postauksissa!

2 kommenttia:

  1. Jeij, onnittelut tavoitteen saavuttamisesta!! :) Jään odottelemaan, mitä jännää ensi vuodelle onkaan tulossa! Btw, ihania joululahjoja - juoksujutut ei petä koskaan :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Juoksujutut on tosiaan varma joululahja, aina mieluista! :)

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...