torstai 30. marraskuuta 2017

Märkä ja masentava marraskuu

Onpa ollut pitkä marraskuu! Jotenkin tänä vuonna tämä pimeys ja ankeus on tosissaan koetellut jaksamista ja olen tuntenut itseni tavanomaista väsyneemmäksi koko kuun. Marraskuu on varmaan tuntunut niin synkältä osittain siksi, että sateita ollaan saatu enemmän kuin tarpeeksi. Kuukauden kuvia selatessa löysin sentään muutaman vähän värikkäämmänkin kuvan, mutta harvassa ovat olleet kuivat ja aurinkoiset päivät.


Juoksusuunnitelmat menivät heti alkukuusta plörinäksi, kun olin flunssassa suunnilleen pari viikkoa. Haaveet marrasputkesta sai haudata ja jättää putkijuoksut muille. Flunssa oli harvinaisen ärhäkkä. Viikon jälkeen luulin taudin jo menevän ohi, mutta sitten kurkku kipeytyy uudestaan ja sain kurkunpäätulehduksen. Siinä olikin sitten kärvistelyä, kun en saanut puhua ja kurkkukipu sekä yskä vaivasivat päiväkausia (ja yöt myös). En tunne olevani vieläkään täysin kunnossa, sillä yskin edelleen toisinaan.


Juoksin marraskuussa 74 kilometriä. Ottaen huomioon flunssan niin ihan ok, mutta 120 kilometrin tavoitteestahan tuli jäätyä selvästi. En ole vieläkään uskaltanut juosta kuin hyvin kevyitä lenkkejä, koska olo on vieläkin puolikuntoinen. Toisaalta neljän kilometrin hitaat hölkät on ollut helppo lomittaa muiden arjen touhujen väliin. Samalla linjalla aion jatkaa myös joulukuussa. Eli lyhyitä lenkkejä lähes päivittäin. Vuoden alusta juostuja kilometrejä on kasassa 884, joten eihän tässä muu auta, kuin laittaa joulukuun tavoitteeksi juosta tonni täyteen.


4 kommenttia:

 1. Ei mennyt (marras)putkeen minunkaan marraskuuni, sen verran kiireitä riitti. Toivottavasti vointisi paranee pian ja pääset vuositavoitteeseesi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt on itse asiassa pari päivää ollut jo aika normaali olo, joten uskaltaa jo juostakin. :) Kiitos!

   Poista
 2. Näköjään kohtalotovereita riittää. Mulla tuo sairastelu vaan jäi loppukuulle ja olen edelleen kipeänä. Ihan on puhti pois, sain kortisonikuurin, kun astmalääkkeen tuplaamisesta huolimatta ei meinaa happi kulkea edes kävellessä. Ehdin mä loppukuusta käydä parilla lenkillä ja olla töissä viikon.
  Toivotaan meille kaikille parempaa joulukuuta ja ainakin viimeistään alkuvuotta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitkeää flunssaa on liikkeellä, joten ota varovasti, että tervehdyt kunnolla! Mä taisin palata juoksupoluille liian aikaisin, ja siksi tuo yskä on pitkittynyt. Mutta nyt on vihdoin helpottanut, eli kyllä se siitä. :)

   Kiitos!

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...