lauantai 18. marraskuuta 2017

Seuraa blogia Facebookissa!

Taivaanrannan juoksijaa voi nyt seurata myös Facebookissa! Olen miettinyt fb-sivun tekoa jo tovin, mutta kuvittelin sen olevan jotenkin työlästä tai vaikeaa, enkä saanut aikaiseksi. Sivun teko olikin ihan simppeliä, samoin postausten jakaminen sivulla.


Olen aiemmin kertonut, etten ole blogin lisäksi kovinkaan aktiivinen somessa. Facebookissa omalla profiilillani en ole tykännyt kauheasti jakaa juoksujuttuja, kun jotenkin tuntuu, että yleisesti ihmiset inhoavat liikuntasaavutusten hehkutusta ja ylenpalttista oman harrastuksen esille tuomista. Toisaalta henkilökohtaisten asioiden ja mielipiteiden jakoon en myöskään koe oman profiilin oikein soveltuvan, kun kaverit ovat varsin heterogeenistä porukkaa ja muutenkin juttelen asioista mieluummin livenä. Toisaalta haluaisin näyttää myös somessa omalta itseltäni, mutta se on vaikeaa, kun harvemmin tulee postattua muuta kuin jotain kepeitä matkakuulumisia tai vastaavia.

Jotenkin koenkin tämän blogin ja muiden blogiin ja juoksuun liittyvien somekanavien kautta elämäni jakamisen kivempana kuin oman, henkilökohtaisen tilin kautta kuulumisten kirjoittelun. Blogia, instaa ja nyt blogin fb-sivua saa itse kukin seurata tai olla seuraamatta, ja itse postaan mitä tykkään välittämättä siitä, kuka sen mahdollisesti näkee. Se on jotenkin vapaampaa. Olenkohan ihan yksin näiden ajatusten kanssa, vai onko muilla kenties samoja mietteitä?

Jaa niin, se Facebook-sivu, se löytyy täältä: https://www.facebook.com/taivaanrannanjuoksija/

Tervetuloa seuraamaan!

4 kommenttia:

 1. Sivusta tykätty!
  Itse loin tuon Fb sivun aikoinaan siitä syystä, että läheskään kaikki eivät välttämättä haluaisi lukea mun juoksuista ym treeneistä jatkuvasti. Ne jotka haluavat, voivat seurata blogin sivua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näinpä, samoin perustein itse ajattelin, että juoksujuttuja saa tulla lukemaan kaveritkin, mutta pakko ei ole. :)

   Poista
 2. Rauhoitin myös parisen vuotta sitten oman FB-sivuni perustamalla blogilleni oman sivun. Varmasti kaverit olivat iloisia ratkaisustani ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehee :) Mulle on riittänyt enimmäkseen blogi ja ryhmät, enkä ole omalla sivulla pahemmin juoksujuttuja hehkuttanut.

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...