torstai 31. elokuuta 2017

Viimeisin viikko meni päin mäntyä, muuten elokuussa oli kivaa

Oho, tuli näköjään pidettyä suunnittelematon blogitauko. Hiljaisuus johtuu viikon kestäneestä flunssasta, joka alkaa kai vihdoin parantua. Tauti ei ole ollut niin raju, että olisin voinut hyvällä omallatunnolla olla pois töistä, mutta töiden jälkeen olen vain koomannut sohvalla. En ole jaksanut lenkkeillä enkä tehdä oikein mitään muutakaan. Mielikin on ollut aika apea, kun kurkku on ollut päivästä toiseen pirun kipeä ja jaksaminen ihan nollissa. Mutta jos ei mitään takapakkia tule, tauti taitaa tosiaan vihdoin olla hiipumassa, jee!


Juoksin elokuussa yhteensä 92 kilometriä. Flunssan takia väliin jäi pari lenkkiä, joten ilman sairastumista olisin ylittänyt satasen tässäkin kuussa. Alkukuusta mulla oli vielä lomaa ja tein muutaman lenkin rantsuun hengailemaan. Poluillakin tuli kirmattua ja elokuulle osui taas polkujuoksutapahtuma, Maaria Trail. Sää oli sateinen ja Maarian polut liukkaita ja mutaisia, mutta tapahtumasta jäi tosi hyvä fiilis. Olin aiemmin vältellyt polkuja märällä kelillä, sillä olin varma, että liukkaassa maastossa kompuroisin itseni nurin. Niin ei kuitenkaan käynyt, vaan oli kivaa juosta polkukisaa kaatosateessa ja mudasta rapaisena. :)


Aloittelin salikäyntenä heinäkuun tauon jälkeen, mutta uudelleen aloitus on edessä taas syyskuussa, sillä saleilut typistyivät flunssan takia kolmeen kertaan. Muutenkin kehonhuolto on nyt loppukuusta vähän jäänyt, ja syyskuu pitäneekin aloittaa kunnon rullailukuurilla, että saisin jumittavan kroppani taas juoksukuntoon.


Alavireistä viimeistä viikkoa lukuun ottamatta elokuu oli kiva kuu ja ihan ok juoksukuu. Lenkit olivat aika lyhkäisiä, mutta juoksin paljon poluilla ja kirmasin lenkkejä hyvällä fiiliksellä. Toivottavasti flunssa on nyt ohi, ja pääsen kohta taas juoksemaan täysipainoisesti!

2 kommenttia:

  1. Nyt tuntuu olevan liikkeellä joku flunssaepidemia, karkuun yritän kipittää mutta saapa nähdä, miten käy, kun yksi lapsista on jo kipeänä. Toivottavasti sinun tautisi alkaa tosiaan talttua, että pääset nauttimaan syyskuun alusta liikkuen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Todellakin, meidän avokonttorista on 6/7 ollut flunssassa viimeisen kahden viikon sisään. Onneksi mun tauti on nyt voitettu, tänään pääsin jo kympin lenkille!

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...