perjantai 16. kesäkuuta 2017

Vinkki hellelenkeille: rannehikinauha

Eilen pääsin pitkästä aikaa lenkille lämpimässä ja aurinkoisessa säässä. Työpäivän aikana oikein odotin, että saisin iltapäivällä juosta porottavassa auringossa, joten kun lenkillä ei ollutkaan ihan hellekeliä, toivoin jopa kuumempaa säätä! Nyt kun lämpimät kelit ovat jääneet niin vähäisiksi, kroppa ihan janoaa kuumaa säätä ja auringon paahdetta.


Vaikka hellelenkit ovatkin ihania kohtuudella nautittuna, niin esim. hien valuminen silmiin ei ole kivaa. Varsinkin, jos kuuman lenkin aikana pysähtelee vaikka valokuvailemaan, niin hiki alkaa heti valua. Olen itse ratkaissut ongelman hankkimalla lajitelman rannehikinauhoja, jotka ovat käteviä hien pyyhkimiseen kasvoilta lenkin aikana. Koska hikinauha on lenkin jälkeen vähintäänkin ällöttävän hikinen, ja usein myös meikki- tai aurinkovoiteen kyllästämä, se menee samantien pyykkiin. Siksi mulla on rannehikinauhoja useampia, että helleputkessa ei tarvitse olla joka välissä niitä pesemässä.


Olen joskus bongannut jostain nettikaupasta rannehikinauhan, jossa on ollut vetoketjullinen avaintasku, mutta harmikseni noita ei ole enempää tullut vastaan, enkä ole tuollaista päässyt vielä hankkimaan. Olisi kätevää, jos hikinauhassa saisi samalla kuljetettua myös kotiavaimen.

Miten te lukijat varustaudutte hellejuoksuihin? Haittaako hikoilu?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...