tiistai 7. maaliskuuta 2017

Pieni juoksutauko

Olen joutunut nyt jättämään hölköttelyjä väliin, kun alaselkä on edelleen jumitellut ja tuntuu ärtyvän herkästi ihan kävelystäkin. Viime perjantaina onnistuin kuitenkin tekemään tehokkaan salitreenin ilman, että selkä otti nokkiinsa, joten ongelma ei onneksi näyttäisi koskevan salitreeniä.

Lauantaina hipsuttelin nelisen kilometriä hidasta hölkkää, mutta varmaan osittain liukkaudenkin takia selkä otti nokkiinsa. Päätin sitten, että ennen huomista kiropraktikkoa en turhaan ärsytä selkää ja jätän juoksut väliin. Olokin on ihan vino. Toivon todella, että kiropraktikko saa vaivan fiksattua, sillä tämän vuoden puolella tämä on toistaiseksi pahin jumi, enkä ole oikein saanut nukuttuakaan kipujen kanssa. Tänään ajattelin kokeilla vielä saleilua. Kun vaiva ei pahentunut viime perjantain treenistä, uskoisin pystyväni tänäänkin tekemään salitreenin ongelmitta.

Eihän tämä nyt vielä ole pitkä juoksutauko, mutta viime viikolla jo lyhentelin hölkkiä selkävaivan vuoksi, niin nyt vähän hirvittää, että mitenköhän homma etenee. Miksi pitikään kirjata ylös tuo 60 kilometrin kuukausitavoite maaliskuulle? Se näyttää nyt tyssäävän heti alkuunsa…


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...