sunnuntai 10. heinäkuuta 2016

Viikon treenit

Vaikka viime lauantain hellepuolikas olikin aika koittelemus, ja pidempään juoksuun tottumattomat jalat särkivät puolikkaan jälkeisenä yönä, palauduin juoksusta kuitenkin melko nopsaan. Tiistai-aamuna oli jo fiilistä kuntoilla ennen iltavuoroa ja kun aurinkokin paistoi, suuntasin taas tuonne ulkokuntolaitteille.

Tälle viikolle tuli kaksi samanlaista rentoa treeniä, jossa ensin hölkkäsin noin kilometrin verran tehden muutamia spurtteja. Alkuhölkän jälkeen tein sitten kevyen treenin ulkokuntolaitteilla. 2-3 kierrosta laitteilla on kivan nopea ja helppo treeni, joka uskoakseni kuitenkin parantaa liikkuvuutta ja pitää ainakin jollain tasolla yllä lihaskuntoa. Mulla on päätetyön myötä jotakuinkin kroonisesti jämähtäneet hartiat, ja ainakin siihen vaivaan ulkokuntolaitteet tuo helpotusta. Lisäksi treenin jälkeen aina venyttelen, asia, joka mulla jää usein tekemättä niinä päivinä, kun en liiku muuten.


Eilen hölkkäsin 4,8 kilsaa pk-vauhtia. Polvi hiukan vihoitteli, joten pidempään en viitsinyt sen takia juosta. Oli todella lämmin ja aurinkoinen keli ja nautin siitä täysin siemauksin. Hassua, miten viikko sitten puolikkaalla sulin kuumuuteen ja nyt se tuntui vain ihanan lämpimältä. Ehkä vauhdilla on jotain tekemistä asian kanssa. :) Illalla jouduin laittamaan polveen kipugeeliä, joten voisi olla hyvä ottaa ensi viikko vielä rauhallisesti, että polvi saisi aikaa toipua.


Nyt aurinko pilkistelee pilven takaa, joten naputtelu saa nyt jäädä ja karkaan pihalle! Kesä <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...