sunnuntai 17. heinäkuuta 2016

Eväsretki Aurajoen rannalla

Polvi on taas kiukunnut, niin en ole juossut koko viikkona. Eilen halusin kuitenkin nähdä erään lenkkireiteistäni kesäasussa, joten pakkasin reppuun eväät ja piknikpeiton ja suuntasin Aurajoen vartta yläjuoksulle päin. Vähän päälle neljän kilometrin patikoinnin jälkeen levitin peittoni rantatörmälle ja nautiskelin retkilounaasta sekä auringonpaisteesta. Paluumatkalla pysähdyin vielä toiseen paikkaan kahvittelemaan ja nuuhkimaan keltaisena loistavia niittykukkia. Vähän päälle 8 kilometrin kävely oli kiva aktiviteetti lauantaipäivän ratoksi.

5 kommenttia:

 1. Onpas mahtavan näköisiä maisemia ja tunnelmakuvia. Hieno yhdistelmä - täytyisi itsekin pyrkiä etsimään aina lenkkireitit niin, että silmä ja mielikin lepäävät. =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo Aurajoen yläjuoksu on kyllä kivaa seutua, tuollaista maalaismaisemaa. :)

   Poista
 2. En ole koskaan tajunnut, että tuollakin puolella on ilmeisesti kävelypolku...! Onko se tuomiokirkon puoleisella rannalla vai toisella? Jatkuuko se ihan katkeamatta vai joutuuko menemään välillä (epäilemättä miljoonien käärmeiden kansoittamaan) villiin luontoon?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuntoilureitti on tois pual jokkee, eli Kauppatorin puolella. Aninkaistensillalta jatkuu aina Lietoon asti. Koroisilla on myös nättejä maisemia, kannattaa käydä ainakin siellä asti, jos ei pidemmälle keskustasta pois päin jatka. :) Mun reitti mukaili nyt osittain tuota Suomen Sydän -reittiä: http://www.turku.fi/vapaa-aika/kulttuuri/kulttuurikuntoilu/suomen-sydan

   Poista
  2. Olen kyllä kävellyt siellä pellolla, mutta olen koskaan mennyt siitä vesilaitoksen kohdalta eteenpäin... En tiennyt, että sielläkin on polku! Pitääkin mennä katsomaan, kiitti! :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...