tiistai 28. kesäkuuta 2016

Kesäkuun kuntoilukuteet

Kesäkuussa en juurikaan ole kirmaillut juoksulaitumilla, mutta onneksi on tullut edes hiukan kuntoiltua. Samat vaatteet mulla on päällä niin lihaskuntoa kuin juoksua treenatessakin, varsinkin näin kesäaikaan, kun molempia voi harrastaa ulkona. :)


Tällä kertaa esittelen capripituiset trikoot ja hihattoman topin, joiden kummankin peittävyysasteesta tykkään erityisesti. Polven alle ulottuvat trikoot ovat mielestäni tosi monikäyttöiset, sillä ne ovat hiukan viileämmällä peittävät ja lämmittävät, mutta eivät kuumallakaan lainkaan niin lämpimät kuin kokopitkät trikoot. Hihattomissa topeissa tykkään siitä, että ne eivät koskaan kinnaa hartioista vaan liikkumavapaus on taattu.


Kuvissa mulla on päällä trikoot, jotka ovat valehtematta noin 15 vuotta vanhat. Joku Elloksen oma halpamerkki, jota ei ole enää olemassa. Trikoiden tarkkaa ikää en tiedä, mutta siskollani on samanlaiset, ja molemmilla ne ovat yli vuosikymmenen käytön jälkeen vielä ihan hyvät! Halvallakin voi siis saada hyvää, sillä trikoot ovat kulkeneet mukana kuntoilussa, lukuisissa pesuissa ja painonvaihteluissa menettämättä joustavuuttaan. Kangas on pehmeää, eikä juurikaan tue, mutta ehkä juuri siitä syystä trikoot ovat menneet aina jalkaan, vaikka olen niiden hankkimisen jälkeen ensin lihonut, sitten laihtunut ja sitten taas lihonut. Suurin miinus housuissa on taskun puute.


Puoli-ikuisten trikoiden parina onkin sitten lähes uusi toppi, Zalandolta hankittu Even&Odd-merkkinen jumppatoppi. (Linkki on ihan tavallinen, en saa sen klikkaamisesta pätäkkää). Tilasin topin, koska siinä oli kiva kuosi, ja päälläkin toppi on mukava. Istuu hyvin eikä nouse vyötäröltä tai muuta ärsyttävää. Laadusta ja kestävyydestä en vielä osaa sanoa, kun toppi on ollut päällä vasta pari kertaa ja pesukoneessa kertalleen.

4 kommenttia:

 1. Mullakin on yhdet vanhat trikoot, joilla on ikää ainekin kaksi vuotta. Kyseiset trikoot ovat niin hiulaantuneet, että salille en niissä kehtaa mennä. Kuitenkin ne ovat täydelliset metsäpoluilla juoksenteluun, en ole vastaavia löytänyt :)

  www.idailonas.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehee, nuo kaksivuotiaat trikoothan on ihan just ostetut! Kestävyys on kyllä tärkeä ominaisuus juoksuvaatteissa, romppeiden pitää pysyä käyttökelpoisina lenkistä toiseen.

   Poista
 2. Asutko jossain tuon liikuntapaikan lähellä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, ei oo kovin pitkä matka sinne. Jos joku hyvä juttu pitää tästä polvivammasta keksiä, niin ehkä se, että nyt löysin nuo kuntoilulaitteet. :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...