sunnuntai 28. helmikuuta 2016

Bloggaajan sunnuntai

Aurinkoinen sunnuntaipäivä kutsuu ulkoilemaan ja koska päiväksi ei ole suunniteltu mitään ohjelmaa, Bloggaaja lähtee 7 parhaan ystävänsä avomiehensä kanssa ex-tempore brunssille. Matkalla vegaaniselle sunnuntaibrunssille Kirjakahvilan herkkujen ääreen tuleekin hyvä tilaisuus ottaa päivän asukuvat Itä-Turun viehättävässä miljöössä. Bloggaajan mies onnistuu ottamaan kuvia, joissa Bloggaajan pepusta tulee kaide ja pittoreskin miljöön sijaan taustalla näkyy katu ja autoja. Sentään Bloggaajan uusin laukkuhankinta, Louis Vuittonin Serlan Orava-reppu on kuvissa hyvin edustettuna.
Kirjakahvila on tupaten täynnä kaupungin kermaa nuoria hippejä, mutta onneksi Bloggaaja miehineen löytää istumapaikat muusikko-tutun pöydästä. Iloinen puheensorina täyttää pöydän kukaan ei hälyssä kuule, mitä toiset sanovat, ja Bloggaaja keskittyy vain mussuttamaan ruokaansa. Brunssilta otetuissa kuvissa Bloggaajan ystävät hehkuvat kilpaa skumppalasien ja kuvauksellisten annosten kanssa. Vegaanibrunssin parasta antia oli tällä kertaa paprika-chili-hummus, joka näyttäisi oranssinruskealta mömmöltä, jos siitä olisi kuva. Kotimatkalla Bloggaaja pyytää miestä ottamaan vielä muutaman asukuvan. Kuvaaja tavoittaa tällä kertaa ympäristön tunnelman, mutta Bloggaaja ei näköjään osaa pitää silmiään auki.
Loppupäivän Bloggaaja kotoilee viltin alla teekupposen kera.

2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Päivä oli oikein mainio, ei siinä mitään. Lähinnä mua vaan huvitti, kun tein kerrankin jotain lifestyle-bloggaajalle tyypillistä, mutta lopputulos oli jotain ihan muuta.

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...