lauantai 13. helmikuuta 2016

Lauantaipitkis kuvina

Suuntasin viikonlopun ja auringonpaisteen kunniaksi yli kahdeksi tunniksi ulkoilemaan Aurajoen rantamaisemiin. 15,2 km ja keskivauhti päälle 9 min/km, tosin pysähtelin välillä kuvailemaan ja ihailemaan auringon kimmellystä hangella.
Halistenkoskella kuohui
Suuntasin polulle
Aurajoki oli paikoin jäässä...
...mutta sulaakin vettä löytyi.
Löysin toisellekin polulle
Paikoin oli märkää...
...paikoin pitävä lumikeli.
Oli mukava lenkki! :)

4 kommenttia:

 1. Vau. Olipa kiva idea jakaa pitkä lenkki kuvina. Näitä olisi kiva katsella muiltakin bloggaajilta ja erilaisista maisemista. Aina kun tarvitsee juoksumotivaatiota voi palata kauniisiin lenkkimaisemiin. Kiitos kivasta postauksesta. =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva jos tykkäsit. :) Mä en aina kuljeta puhelinta mukana lenkillä, mutta jos se on mukana, tykkään usein ottaa kuvan tai pari. Vuodenajat piirtyvät sitten vähitellen ajan kuluessa lenkkimaisemien kuviin.

   Poista
 2. Hienoissa maisemissa juokset!

  Olen laittanut pitkiksillä kuvia Instagramiin. Olen saanut hurjia kiksejä siitä, kun joku itselleni tuntematon toisella puolella maapalloa pistää mulle kuvaan viestin "Go girl!" Sillä jaksan taas pari kilsaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Wau, ai ihan lenkin aikana jo tulee viestiä, sehän on hauskaa!

   Viikonlopu lenkillä paistoi pitkästä aikaa aurinko, se innostaa aina juoksemaan ja kuvailemaan ja tuo myös maisemaan ilmettä. :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...