torstai 29. helmikuuta 2024

Kaksijakoinen helmikuu

Hola! Terkut Teneriffalta! En ole täällä blogissa tai muutenkaan somessa matkasta huudellut, ja muutenkin tämä helmikuu on mennyt todellä vähäisellä sosiaalisen median käytöllä. Mitään erityistä syytä siihen ei ole, paitsi että on ollut muutakin tekemistä. :)

Helmikuu oli liikuntojen ja muun elämän puolesta hyvin kaksijakoinen. Alkupuoli kuusta meni jäisillä pyöräteillä liukastellessa, nyt loppukuusta löytyi sulaa baanaa täältä vähän etelämpää. Kuun alkupuolella oli myös vähän haipakkaa muussa elämässä; ihan hyviä, mutta kuitenkin kuormittavia juttuja. Juoksu ei ollut pääosassa. Täällä Teneriffalla sitä vastoin oli tarkoitus viettää rentoa kuntoilulomaa, ja siinä on pääosin onnistuttukin. 

Helmikuun juoksukelit Suomessa olivat jokseenkin karseat. Juoksin kaikki lenkit yhtä lukuunottamatta nastoilla. Nastalenkkarini eivät sovi jaloilleni erityisen hyvin, ja siksi en yleensä talvisin juokse niillä kuin tosi tarpeessa. Juoksin yhden kympin lenkin nastoilla kuun puolivälissä, ja sain jalkani siitä varsin kipeiksi. Muut lenkit olivatkin sitten lyhyitä. 

Täällä Teneriffalla olen päässyt polkujuoksemaan ja patikoimaan tosi hienoissa maastoissa. Korkeuserojen ja reippaan kävelymäärän vuoksi juoksukilometrit eivät kuitenkaan kertyneet erityisen helpolla. 

Asetin helmikuun tavoitteeksi juosta 100 km, ja saavutin tavoitteen. Juoksukilometrejä kertyi 101, joten ylimääräisiä lenkkejä en todellakaan tehnyt. Olettaen, että jossain kohtaa innostun taas enemmän blogin kirjoituksesta, reissupostauksia on varmaan tulossa, nyt palaan kuitenkin vielä vähän lomailemaan. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...