lauantai 31. joulukuuta 2022

Joulukuun lumilenkit

Joulukuu onnistui olemaan poikkeuksellisen luminen kuukausi täällä lounaisessa Suomessa. Täällä on kovin harvoin tähän aikaan vuodesta pysyvämpää lumipeitettä, mutta nyt meni lähes koko joulukuu lumi maassa! 

Lumi on pitävä juoksualusta, mutta harmi kyllä välillä käytiin plussan puolella, jolloin lumen sijaan joutui juoksemaan jäisellä alustalla. En tykkää liukkaista keleistä sitten yhtään, joten onneksi niitä ei kovin paljoa sentään ollut. Silti kuun juoksut jäivät melko vähäisiksi. Minulla ei ollut joulukuulle oikein enää juoksutavoitteita, paitsi saada 1000 kilometriä juoksua täyteen tänä vuonna. Kun se täyttyi, en jaksanut enää keräillä kilometrejä pitkillä lenkeillä, vaan kävin vain lyhyillä happihyppelyillä. Nyt ihan kuun loppuun tuli vielä flunssaoireita, joten päätin vuoden pieneen juoksutaukoon. Joulukuussa kilometrejä kertyi yhteensä 69, eli aika vaatimattomat kilometrit tähän vuoden loppuun.

Nyt täällä sataa vettä ja lumi on sulanut ihan kuun viime päivinä kokonaan pois. Laitetaan siis mieluummin kuvitukseksi alkukuun lumisia maisemia! Pirskahtelevaa vuodenvaihdetta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...