lauantai 31. heinäkuuta 2021

Heinäkuun hölkät

Juoksin heinäkuussa 121 kilometriä. Tavoitteena oli vähintään satanen, mielellään 120 km, joten tavoite täyttyi. Olen juossut tässä kuussa ahkerasti, sillä lenkkejä kertyi 17, tiuhemmin kuin joka toinen päivä on ollut juoksupäivä. Lomailu on mahdollistanut sen, että lenkillä on tullut käytyä useasti, mutta toisaalta suurin osa lenkeistä on ollut lyhkäisiä. 


Juoksusuunnitelmat menivät siinä mielessä uusiksi jo alkukesästä, että totesin kilpirauhaslääkityksen vaikuttavan juoksukuntoon niin, etteivät pitkät lenkit onnistuneet. Niinpä heinäkuulle tuli PNM Trailille DNS ja juoksinkin suosiolla pisimmillään vain 12 km lenkkejä. Onneksi pystyn sentään juoksemaan noitakin, ja kesästä on tullut nautittua täysillä.


Kesälomaan on kuulunut juoksun lisäksi suppailua, pieniä reissuja, mökkeilyä, ulkona syömistä ja kaikkea kivaa kesäpuuhaa. Tykkään toiminnallisesta lomasta ja nyt ohjelmaa on ollut sopivasti niin, että reissujen välissä on ehtinyt pestä kotona pyykkiä ja koko ajan on ollut jotain kivaa, mitä odottaa. Nyt heinäkuun lopussa ja säidenkin viilentyessä mietteet alkavat kääntyä jo syksyyn, vaikka elokuukin olisi kyllä vielä kesäkuukausi! Toivottavasti saadaan nauttia vielä hyvistä säistä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...