perjantai 31. heinäkuuta 2020

Heinäkuun reippailut

Heinäkuussa pääsin vihdoin tauon jälkeen juoksemaan. Kilpirauhasen liikatoiminnan toteamisen jälkeen olin juoksukiellossa, kunnes arvot alkoivat asettua viitteisiin ja syke laski normaalille tasolle. Täysipainoisesti en ole vielä päässyt juoksemaan. Aloitin melko varovasti juoksut, ja kunto on selvästi huonompi nyt kuin keväällä. Sitä pitäisi rakentaa uudestaan, mutta en ole juurikaan asiaa ajatellut, vaan juossut vain fiiliksen mukaan lyhyitä lenkkejä. Yhteensä kilometrejä kertyi heinäkuussa 46.

Viime vuonna heinäkuu oli mun koko vuoden kovin juoksukuu. Juoksin vuosi sitten 167 km, ja se tuntui tulevan kuin itsestään lomailun lomassa. Eivät ole vuodet veljiä keskenään... Onneksi pääsin tänäkin vuonna lomailemaan täysipainoisesti, vaikka juoksu ei vielä oikein sujunutkaan. Olen päässyt löhöilemään lapsuudenkotiini ja mökille, reissaamaan ja patikoimaan. Kilpirauhasen liikatoiminnan aiheuttanut Basedow on oireillut hiukan silmäongelmina, mutta ei onneksi niin pahasti, että lomasuunnitelmia olisi pitänyt muuttaa.Nyt heinäkuun lopulla tuli vähän enemmänkin reippailtua, kun kävin patikointireissuilla Nauvossa sekä Teijon kansallispuistossa. Patikointia kertyi yhteensä parisenkymmentä kilometriä. No, viime heinäkuun lukemista pudotus oli noin puoleen, mutta semmoista se nyt on. Oli kuitenkin kiva päästä näkemään uusia paikkoja patikoiden! 

Elokuussa pitänee miettiä vähän säännöllisempää juoksua ja nousujohteista ohjelmaa, niin toivottavasti pääsen vähitellen taas juoksukuntoon! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...