lauantai 20. huhtikuuta 2019

Ihana kevät!

Selaillessa viime vuosien kuvasatoa tein seuraavan johtopäätöksen: kevät on ollut jo useamman vuoden harvinaisen ankea täällä Lounais-Suomessa. Monena viime vuonna lumet ovat sulaneet vasta myöhään huhtikuussa. Kevät on ollut kolea ja ollaan siirrytty melkein suoraan talvesta kesään. Mutta nyt menossa on mitä ihanin kevät! Tähän on hyvä herätä ja nauttia, kun voi.


Kevään juoksut ovat edenneet kuin juna, ja mainiosti menneen maaliskuun jälkeen huhtikuukin on ollut hieno juoksukuu. Kuun alkuun juoksin 20 kilometrin pitkiksen pitkästä aikaa. Tänään kirmasin huhtikuun toisen parikymppisen. Nuo pitkät lenkit ovat olleet melkoisen raskaita, mutta juoksu on kuitenkin kulkenut tavoitevauhtia ja olen ollut tosi tyytyväinen treenien sujuvuuteen.


Kevät on ollut tosi kiva tähän asti. Jos kaikki menee suunnitelmien mukaan, mulle tulee pienimuotoinen kisakausi tähän loppukevääseen. En ole valmistautunut siihen yhtään, vaan tarkoitus on oikeastaan korvata kevään nopeustreenit juoksu- ja suunnistuskisoilla. Pitkikset jäävät nyt mahdollisesti ihan ajankäytöllisistä syistä hiukan tauolle. Kesäkuusta eteenpäin aion ottaa pidemmät lenkit taas juoksuohjelman keskiöön, koska silloin alkaa sitten tosissaan treeni Nuuksio Classiciin.

Ihanaa kevättä ja pääsiäistä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...