keskiviikko 31. lokakuuta 2018

Lokakuun löpinät

Lokakuu on usein ollut mulla mainio juoksukuu, mutta tänä vuonna oli ehkä hiukan väsymystä jo havaittavissa varsinkin nyt loppukuusta. Kelit kyllä suosivat juoksua, ja erityisesti alkukuusta syksyinen luonto esitteli parhaita puoliaan ja lenkit menivät mukavasti ruskaa ihastellessa.

Töiden puolesta ajanjakso on ollut kiireinen, ja se näkyi vähän täällä blogimaailman puolellakin vähän hiljaiselona. Selkäni on myös vähän jumitellut, enkä ole oikein ehtinyt tai jaksanut tehdä kehonhuoltoa kiireiden keskellä.

Parmaharjun huipulla. Kuva: Antti Suonpää, Turku Trail Cup.

Kuun puolessa välissä juoksin kympin Parmaharju Traililla ja samalla tuo oli tavallaan kauden päätös mulle, vuoden viimeinen lappujuoksu. Päivä jäi mieleen yhtenä syksyn parhaista, sillä juoksu meni hienosti ja vielä illallakin oli kivaa ohjelmaa. Tosin seuraavalla viikolla iski pieni haikeus. Kun tavoitteet alkavat tämän vuoden osalta täyttyä ja superkivoja juoksuja sisältänyt Turku Trail Cup päättyi, tuli vähän tyhjä olo. Ja saman tien ajatus siitä, että marraskuun harmauteen pitää keksiä jotain uutta kivaa, joka pitää liikuntamotivaatiota yllä.

Lokakuussa kertyi juoksukilometrejä tasan 100. Kuun alussa täyttyi yksi mun koko vuoden tavoitteista, kun sain täyteen tuhat kilometriä tämän vuoden juoksuja. Sen jälkeen juoksumäärät ovatkin vähän vähentyneet, enkä aseta loppuvuodelle enää tavoitteita kilometrien suhteen. Juoksutavoitteena loppuvuonna on saada Juoksuhaaste pakettiin! Marraskuulle asetan sitten vähän erilaisen liikuntatavoitteen, mutta siitä lisää huomenna. :)

2 kommenttia:

 1. Minä pääsin lokakuussa melko tarkkaan samoihin juoksukilometrilukemiin kuin sinä. Vaikka sain lomailla, on silti jonkinlaista väsymystä ilmassa. Tämänpäiväinen harmaus ei ole asiaa parantanut ollenkaan.
  Haa, pitääkin seurailla, millainen marraskuun tavoitteesi on. Jotain pitäisi varmaan keksiä, ettei ihan kokonaan hyydy sohvan nurkkaan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lomalta paluu on mulle usein vähän väsyttävää aikaa, kun mieli jää sinne reissuun, mutta arkea pitää pyörittää. Ehkä sulla on osittain siksi väsymystä ilmassa...?
   Tähän vuodenaikaan kyllä tarvitsee usein jotain lisäboostia, että jaksaa liikkua! Sitä yritän nyt marraskuussa saada omaan elämään. :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...