perjantai 13. heinäkuuta 2018

Lomakuulumisia

Heinäkuun helle ja loma, mikä loistava yhdistelmä! Nää on niin mun lomasäitä, vaikka täällä Lounais-Suomessa onkin ollut myös pilvisiä päiviä. Kuitenkin lämpöä on riittänyt ja olen käynyt joka päivä uimassa.


Mieliala on ollut nyt pitkästä aikaa hyvä, tai itse asiassa olin iloisella tuulella jo viimeisellä työviikolla. Sain mukavan pehmeän laskun lomaan, kun viimeinen työviikko yllätti rauhallisuudellaan ja saatoin jopa ottaa hiukan kellokortilta plussia pois. Tunnen nyt pitkästä aikaa olevani taas oma iloinen itseni. Olen myös varsin itsetyytyväinen, kun jaksoin vaikeinakin aikoina käydä lenkillä. Juoksuterapiasta on todella apua!


Olen viettänyt ensimmäistä lomaviikkoa lapsuudenkodissani. Isälläni oli flunssaa ja viruspahanen yritti tarttua minuunkin. Kipitin hätäpäissäni apteekkiin ostamaan hintavaa sinkkisuihketta, vaikka vähän harmitti, kun kotona Turussa olisi ollut SOS healthin sinkkisuusuihketta. No, päätin sitten vinkata teille tuosta sinkkisuihkeesta, kun se näytti olevan nyt alessakin! SOS healthin sinkkisuihke* on mielestäni tosi hyvä tuote, sillä suihkeena sinkin saa suoraan kurkun limakalvolle ja mukana on sekä C että B5-vitamiinia. Ja suihkeessa on nimenomaan sinkkiasetaattia, joka on ainoa flunssaan oikeasti tehoava sinkin muoto, eli ei kannata tuhlata pennosiaan tehottomiin sinkkituotteisiin! *Mainoslinkki johtaa Hyvinvoinnin tavarataloon.


C-vitamiinia olen tankannut myös mansikoista, joita kävimme siskon kanssa poimimassa ämpärin naiseen. Mansikanpoiminta on kyllä karseaa puuhaa, mun vamma-polvi ei tykännyt ja selkäkin väsyi. No, siskon tekemä mansikkakakku oli vaivan arvoinen.


Loppuun vielä alkuloman jännittävin tapahtuma. Olen erosta asti etsinyt itselleni omaa asuntoa, tosin toden teolla sain prosessin käyntiin vasta kesäkuun alusta. Olen tässä tehnyt tarjouksiakin parista hyvästä asunnosta, mutta joutunut pettymään, kun joku toinen onkin napannut kämpän. No, maanantaina kävin katsomassa asuntoa, joka on itselleni aivan tuntemattomassa osassa Turkua. Tein tarjouksen, sain vastatarjouksen - ja hyväksyin sen! Elokuun lopussa siis muutan omaan asuntoon! Hiukan hirvittää, kun tein päätöksen niin nopealla aikataululla, toivottavasti tykkään asua tuolla. Kaveri osasi vinkata, että on nähnyt siellä päin oravia, joten ihan huono asuinalue ei voi olla kyseessä. :D Ja saanpahan kartoittaa itselleni aivan uusia lenkkireittejä!


Jatkan siis lomailua hyvillä mielin. Lomalla blogi päivittyy epäsäännöllisesti, mutta voit seurata kuulumisiani myös instagramista, josta löydyn nimellä @taivaanrannanjuoksija

Iloisia kesäpäiviä lukijat!

4 kommenttia:

 1. Onnea asuntokaupoista! Mahtaa tuntua hienolta! :) Niin ne asiat vähitellen järjestyvät raskaidenkin vaihdeiden jälkeen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Raita! Asioilla on tapana järjestyä, vaikka siihen on joskus vaikea luottaa. Mutta nyt aurinko paistaa! :)

   Poista
 2. Onpa kiva kuulla, että olet löytänyt asunnon ja mieliala on parantunut. Joskus sitä vain joutuu rämpimään aika syvissä vesissä. Rentouttavaa ja antoisaa lomaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jonna! Onneksi nyt on uskoa siihen, että pahin on takanapäin. Ihanaa kesän jatkoa myös sulle!

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...