tiistai 31. lokakuuta 2017

Lokakuun liikunnat

Juoksin 120 kilometriä. Se oli tavoitteenakin, joten olen tyytyväinen, mutta ilman loppukuun pikku flunssaa olisi kilometrejä kertynyt enemmänkin. Polvivaiva aktivoitui heti alkukuusta pitkiksellä ja vasta nyt kuun vaihteessa polvi ei enää ole kipuillut. Siihenkin nähden hyvät kuukausikilometrit siis.


Salillekin jaksoin tauon jälkeen mennä kolmesti tässä kuussa. Näköjään nuo vaivojen aktivoitumiset toimii mulla parhaana motivaattorina tehdä jotain muutakin kuin juosta... Salille oli kyllä jo aikakin mennä, sillä polven tukilihasten jumppa on unohtunut ja hartiatkin olivat jo aika juntturassa. Mitään intohimoja salitreeniä kohtaan en vieläkään tunne, mutta jospa siellä nyt jaksaisi käydä säännöllisesti kerran viikossa.


Lokakuun puolessa välissä kävin roiskuttelemassa mutaa Parmaharju Traililla, ja samalla tuli tämän vuoden osalta "kisakausi" päätökseen. Parmaharjulla olosuhteet olivat haastavammat kuin millään aikaisemmalla polkujuoksullani, mutta mutavellissä oli hauska juosta ja polkujuoksutapahtumasta jäi kaikin puolin hyvä fiilis. Juoksuhalut olivatkin koko kuun korkealla pienistä krempoista huolimatta. Varmaan erityisesti tuon kuraisen polkujuoksukisankin ansiosta lokakuu jää muistoihin märkänä ja mutaisen, mutta saatiinpa tässä kuussa ekat pakkasetkin ja yhdellä lenkillä oli jo vähän liukastakin. Hrrr, talvi.


Nuo 120 kuukausikilometrit tarkoittivat myös sitä, että koko vuoden juoksut nousivat nyt karvan verran päälle 800 kilometrin. Tämähän alkaa pikku hiljaa näyttää ihan normaalilta juoksuvuodelta, jos vain pystyn loput kaksi kuukautta kirmaamaan vaivoitta. Jos saisin marraskuusta kolmannen perättäisen 120 kilometrin kuukauden, niin joulukuulle jäisi enää noin 70 kilsaa ja tonni olisi täynnä. Siinäpä siis tavoitetta loppuvuoden juoksuihin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...