torstai 7. huhtikuuta 2016

Flunssa :(

Koko viikko on mennyt kipeänä, maanantaina alkoi kurkkukivulla, joka nousi ti-ke infernaalisiin mittoihin ja eilen tuli mukaan myös kuumeilua. Tänään toivoin kurkkukivun jo hellittävän, mutta mitä vielä, aamulla suu oli aivan järkyttävän kipeä edelleen. Tänään olenkin ollut saikulla, ja aamulla torkuin yli kymmeneen. Jospa lepo nyt auttaisi taudista paranemiseen.

Ehdin korkata huhtikuun juoksut viime lauantaina 4 kilometrin vk-lenkillä. Järkyttävää, miten kuuta on jo viikko mennyt ja tuossa ovat kaikki kilometrit. Ok, sairastumiselle ei mitään voi, enkä nyt ole mitenkään tuskainen menetettyjen juoksujen suhteen, mutta kyllähän tuo vähän kismittää. Koko viikon olisi ollut hyvät juoksukelit, lämmintä ja hiukan on sadellutkin, eli ilma olisi happirikasta. Vaan eipä voi mitään. Flunssa on nyt ihan oikea tauti eikä sellainen puolittainen, mitä vaikkapa viime syyskuussa ja joulukuussa. Pakko siis pitää ihan kunnon liikuntataukoa. Vuoden ensimmäinen 20 kilometrin pitkiskin siirtyy jonnekin hamaan tulevaisuuteen, alunperin olin ajatellut juosta sellaisen nyt viikonloppuna. Samoin tällä viikolla piti startata puolimaratoniin tähtäävä treenikausi, sekin nyt viivästyy. Sairastumiselle ei nyt mitään voi, mutta harmittaahan tämä. Olin jo innoissani puolikkaan treenikaudesta ja muutenkin olo oli reissun ja pääsiäisen jälkeen energinen. Toivotaan, että tauti hellittää ja pääsen taas pian lenkkipoluille!

2 kommenttia:

  1. Voi kurjuus. Sairastaminen ei muutenkaan ole mukavaa, mutta sitten se vasta epämukavaa onkin, kun suunnitelmat sotkeutuvat. Pikaista paranemista!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Eipä nämä suunnitelmien sotkeentumiset onneksi niin pahoja ole, kunhan tauti nyt vaan hellittäisi, niin pääsisi taas lenkkipoluille!

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...