keskiviikko 30. syyskuuta 2015

Syyskuun juoksuja

15 lenkkiä, 144 kilometriä. Olen hiukan pettynyt. Syyskuusta piti tulla elokuutakin kovempi juoksukuu, ja oletin ilman muuta, että 150 kilometriä menisi rikki. Mutta minkäs teet, pieni flunssanpoikanen kovalla viikkolla tarkoitti heti 15 kilometrin vähennystä kuukausikilometreihin. Ja tuo pahuksen mukaflunssa ei ole vieläkään hellittänyt kokonaan, vaan tänäänkin aamulla kurkku oli karhea ja olo on selvästi normaalia tukkoisempi. Ärsyttävää!
Kuukausi on ollut kokonaisuudessaan melko stressaava ja vähäuninen, ja kuukauteen osui juoksujen suhteen kaksi kevennettyä viikkoa, joten siihen nähden kilometrit ovat tietysti ihan hyvät. Silti tuntuu, etten ole oikein ehtinyt tai jaksanut keskittyä juoksuun juuri ollenkaan, ja lenkit ovat huonoimmillaan tuntuneet vähän puurtamiselta. Toivoisin, että muu elämä ei veisi voimia ihan tällä tavalla, vaan että energiaa riittäisi harrastaa hyvillä mielin. Tässä kuussa ei nyt mennyt ihan putkeen. Sinänsä harmi, sillä syyskuu oli kivan lämmin ja vähäsateinen, ihan loistavia juoksusäitä riitti.

Tykkään näin syksyisin pitää useammin kameraa (eli puhelinta) mukana lenkeillä ja bongailla ruskan etenemistä. Postauksen kuvissa on näkymä lenkkipolulta Aurajoen yli, ensimmäisessä kuvassa olen ollut liikenteessä keskipäivän sumusäässä, jälkimmäisessä olen auringonpaisteisella iltalenkillä. Lenkkien välillä ruska näyttää edenneen ihan huimasti, mutta kuvien välillä aikaa on kulunut vain neljä päivää!

2 kommenttia:

 1. Komeita kilsoja kun muistelen että silloin pari vuotta sitten menit ihan eri määrissä eikö niin? Mullahan oli vielä sunnuntaina kasassa joku 110 kilometriä mutta viime päivät ovat tietty tehneet paljon.

  Syksyn etenemistä on hauska seurata lenkeillä, väriloistoa ja pudonneita lehtiä on koko ajan enemmän. Olikohan se maanantaiaamu joka oli tosi kylmä, se varmaan vaikutti heti ruskaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, no olihan tämä mun kolmanneksi kovin juoksukuukausi koskaan... Kai sitä on vaan aika vaativa itseään kohtaan, ja etukäteen ajattelin, että juoksumäärät kasvais elokuusta vielä. Mutta hyvä näinkin.

   En tiedä tarkaan missä välissä, mutta ihan tässä viimeisen viikon aikana ruska on edennyt ihan huimasti. Tänään kun olin lenkillä, niin keltaisia lehtiä näytti olevan jo enemmän kuin vihreitä. Hienoa aikaa liikkua luonnossa!

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...