maanantai 24. lokakuuta 2022

Matka, jota on odotettu

Viime vuonna Kreetan matkan alla kirjoitin matkasta, joka vihdoin toteutuu. Pääsimme Kreetalle, mutta sitä oli edeltänyt useampi koronan vuoksi peruuntunut matkavaraus ja kohdekin vaihtui peruutusten mukana ainakin kolmesti. 

Kaksi vuotta sitten meillä oli ensimmäistä kertaa varattuna Madeiran matka. Nyt olemme vihdoin pääsemässä matkaan tuolle Atlantin saarelle, jossa olen itse käynyt jo kahdesti. Madeira on ollut minulle hyvä, ja olen halunnut viedä miesystäväni sinne tosiaan jo vuosien ajan. Nyt toive vihdoin toteutuu. 

On jännittävä päästä matkalle, jota on odottanut jo vuosia. Olen vähän huolissani, ovatko odotukseni nousseet turhan korkeiksi ja tulenko sen vuoksi pettymään. Ensimmäinen matkani Madeiralle oli äkkilähtö. Tammikuun ennätyspakkasissa varasimme siskon kanssa reissun parin viikon päähän ja yllätyimme iloisesti Madeiran upeasta luonnosta ja hyvästä säästä. Madeira ei ole mikään aurinkovarma kohde, ja olenkin pahana säähysteerikkona seurannut sääsovelluksista saaren sääennustetta huolestuneena. Ei kai joka päivä sentään sada...? No, vaikka sadetta saataisinkin, se tuskin on jatkuvaa, vaan ainakin aiemmilla reissuissa kuuroja on tullut ja mennyt ja enimmäkseen on voinut liikkua ilman sadevarusteita. Toivottavasti niin käy nytkin. 

Mitä odotan Madeiran matkalta? Tietysti patikointia ja hienoja maisemia. Reissulle on suunnitelmissa useampikin luontoretki, sillä vaikka olen ollut saarella kahdesti, siellä riittää patikointimaastoja. Odotan myös hotelliaamiaisia, pulahduksia uima-altaaseen ja istuskelua parvekkeella, eli rentoutumista. Matka ei ole kuitenkaan pelkästään lomaa, koska teemme opintoja ja töitä reissussakin. Blogiakin varmaan päivitän, mutta enemmän laitan kuvia instan puolelle, klikkaa sieltä seurantaan siis @taivaanrannanjuoksija

4 kommenttia:

  1. Hyvää ja etenkin rentouttavaa lomaa molemmille 🥰☀️❣

    VastaaPoista
  2. Hei. Madeira on kyllä huikea. Itsekin olin siellä mieheni kanssa muutama vuosi sitten ja se on kyllä paikka, johon voisin lähteä uudestaan milloin vain. Toivottavasti kerrot blogissa myöhemmin, millaisia patikointeja teitte. :)

    T. Sanna

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sanna kommentista! Nyt sain ensimmäisen patikointijutun julki ja tarkoitus on hissukseen naputella tarinat kaikista muistakin patikoinneista. :) Madeira on ihana paikka!

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...