sunnuntai 27. lokakuuta 2019

Kuvaterveiset Dolomiiteilta ja Venetsiasta

Ciao! Miniloma pohjoisessa Italiassa on takanapäin, ja oli kyllä upeasti onnistunut reissu! Tässä muutama kuvapoiminta matkalta.


Dolomiiteilla oli hieno ruska ja meille sattui aurinkoiset kelit, jossa kellastuneet lehtikuuset oikein hehkuivat vuorimäntyjä ja vuorenseinämiä vasten. Teimme kaksi patikointireissua, Tre Cime di Lavaredon kierroksen sekä patikoinnin Sorapis-järvelle, ja molemmista on tulossa omat jutut tänne blogiin.


Vuoristossa patikoinnin jälkeen oli kiva nauttia auringonpaisteesta ja lähes hellelukemista merenpinnan tasolla. Venetsia oli vierailun arvoinen, mutta ihmisten paljous ja tungos avaran luonnon jälkeen rasitti, ja muutaman tunnin kiertely kaupungissa oli aivan riittävästi.


2 kommenttia:

 1. Onpa hienoja kuvia!
  Niin tiedän tuon tunteen, kun ruuhkat ja väenpaljous riittävät ja mieli kaipaa taas väljemmille vesille. Ihmettelen, miten jotkut pystyvät elämään arkea miljoonakaupungeissa, kun itselle viikko on tarpeeksi. Mutta kai se on tottumiskysymys.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jonna! :)

   Itse väsyn kaupunkiympäristössä ja ihmispaljoudessa ihan eri tavalla kuin silloin, kun saan katsella luontoa eikä ihmisiä ole tungokseksi asti.

   Venetsiallehan on käynyt sikäli ikävästi, että kaupungin väkiluku on laskenut 200 tuhannesta alle 60 tuhanteen, koska paikalliset ovat saaneet tarpeekseen turisteista ja tungoksesta. :(

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...