maanantai 13. toukokuuta 2019

Keväinen pitkis kuvina

Juoksin eilen puolivahingossa vuoden pisimmän lenkin. Kaavailin ensin 16 km pitkistä, mutta jo 4 kilometrin juoksun jälkeen totesin, että parikymmentä kilometriä kyllä menee. Uusilla poluilla seikkaillessa siihenkin tuli vielä rahtunen lisää, ja olin kotikulmilla vasta 22 kilometrin kohdilla. Oli mainio lenkki, ja samalla ensimmäinen kunnon testi uusille polkujuoksukengilleni. Hokan Torrentit pärjäsivät mallikkaasti tämänkin lenkin. Kenkävalinta osui siis nappiin ja nyt tossut on jo ajettu hyvin sisään. Tässä muutama kuva keväisiltä poluilta.


2 kommenttia:

  1. Näyttääpä kivalta polulta! Missäpäin Turkua juoksentelit, millaisen lenkin teit? :) Nuuksio myös harkinnassa, mutta harmittavan vähän tunnen Turun polkuja vielä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tällä kertaa eksyin uusille poluille Lausteella, jossa löysin Paavon polkujen merkin puusta ja aloin vain seurata reittiä metsään. Lenkin polkuosuus kulki reittiä Lauste-Huhkola-Harittu-Katariina-Ispoinen-Luolavuori. Paavon polkujen karttoja löytyy täältä: https://www.turku.fi/kulttuuri-ja-liikunta/ulkoilualueet/polut-reitit-ja-ladut/merkityt-reitit

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...