sunnuntai 31. maaliskuuta 2019

Mukava maaliskuu

Vuosi 2019 on alkanut juoksujen puolesta ihan suunnitelmien mukaan. Sain tammikuussa satasen täyteen alkukuun flunssasta huolimatta ja helmikuussa Kanarian reissun myötä kuukausikilometrit nousivat myös helposti sataseen. Maaliskuussakin satanen meni myös rikki ilman sen kummempia kommervenkkejä!


Tässä kuussa kilometrit kertyivät enimmäkseen lyhyillä lenkeillä. Muutaman kerran piti hiukan sovittaa juoksulenkkejä muun elämän lomaan, mutta säännöllinen juoksu onnistu kuitenkin varsin kivuttomasti. Alkukuusta olin ensin työmatkalla ja sen jälkeen pitkän viikonlopun reissussa ampumahiihdon mm-kisoissa Ruotsissa. Molemmilla matkoilla pakkasin lenkkarit mukaan ja kävin juoksulenkillä! Työmatkalla juoksulenkki tuntui ihanan rentouttavalta pitkän päivän ja autossa istumisen jälkeen. Kun pääsin hölköttelyn jälkeen vielä hotellin saunaan, niin tuli tosi hyvä fiilis. Suosittelen! Ruotsin Östersundissa taas oli mukavaa päästä katselemaan maisemia juosten ja kunnon lumilenkille siinä vaiheessa, kun täällä Turussa oli suurin osa lumista jo sulanut. Kivoja matkajuoksuja molemmat!


Kuun puolivälissä kävin pistesuunnistamassa Turku Street-O:n talvisarjan päätöksessä. Se olikin ainoa kerta, kun maaliskuussa juoksin vähän vauhdikkaammin. Kaikki muut lenkit olivat hitaita, enimmäkseen pk-hölköttelyä. Kilometrejä kertyi lopulta 105, eli jopa muutama kilsa yli satasen tavoitteen.


Maaliskuu oli kelien puolesta ihan hyvä juoksukuu ja nyt loppukuusta alkoi olla jo tosi keväistä aurinkoisten päivien myötä. Viime vuosina on ollut lunta vielä huhtikuussakin, mutta nyt toivon, että ensi kuussa saan kirmata sulilla teillä ja poluilla. Koska alkuvuoden kilometrit ovat kertyneet mukavan helposti, voisi huhtikuuksi yrittää nostaa hiukan määrää ja ehkä löytää myös sen hiukan vauhdikkaamman juoksuvaihteen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...