keskiviikko 28. helmikuuta 2018

Helmikuu meni...

...päin mäntyä, voisin kirjoittaa. Mutta listaanpa tähän kuitenkin asioita, jotka ovat hyvin näin kuun päätteeksi.

Juoksin 81 kilometriä. Tiputin jo vuoden alussa tavoitekilometrit 80 kilsaan, mutta juoksumäärän piti vähentyä salikäyntien myötä eikä siitä syystä, että märehdin omaa surkeuttani sohvannurkassa. Silti, juoksutavoite tuli saavutettua.

Löysin vuokra-asunnon, jonka myötä voin pitää vanhat juoksureittini, eikä tässä myllerryksen keskellä tarvitse sentään löytää uusia lenkkipolkuja. Bonuksena asunnossa on sauna, jota aion todellakin hyödyntää juoksunjälkeiseen rentoutumiseen.

Olen ex-avomiehen kanssa väleissä ja hän hoitaa huonekasvejani ainakin siihen asti, että pakkaset hellittävät ja saan kasvitkin muutettua uuteen asuntoon.

Mulla on maailman parhaat työkaverit. Sieltä suunnalta tulee muuttoapua, muuttolaatikoita, teetä ja sympatiaa.

Mulla on myös aivan ihana perhe, ja siskoni on aikaa ja vaivaa säästämättä auttanut mua ihan kaikessa. Saman siskon kanssa lähdemme Teneriffalle 3 viikon kuluttua.

Tuo Teneriffan matka tuo myös lähitulevaisuuteen jotain hyvää, jota odottaa. Aiomme patikoida useana päivänä ja jos sää sallii, nousemme myös Teiden huipulle köysiradalla. Kummallakin on toki korkeanpaikankammo, mutta ei anneta sen haitata!

2 kommenttia:

 1. On muuten hyvä tapa listata kuukauden tai jonkin muun ajanjakson mukavia tapahtumia ylös kaiken myllerryksen keskellä. Vaikka päivät menisivät usvassa, itsesurkuttelun vallassa tai apein mielin, kuukausikoosteen myötä saattaa huomata, että kivojakin asioita tapahtuu ympärillä. Teneriffan reissu kuulostaa kivalta ja myös se, että lenkkipolut pysyvät samoina! Tsemppitoivotukset taas :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsestäni tämän positiivisen listan tekeminen tuntui hiukan keinotekoiselta, mutta usein on niin, että vaikka tuntuisikin vähän hölmötä, joku tällainen juttu saattaa oikeasti auttaa!

   Kiitos taas Maarit ja ihanaa, kun kommentoit ja tsemppaat! Tsemppiä myös sulle kevääseen!

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...