lauantai 17. maaliskuuta 2018

Matkakuumetta ja epävarmoja fiiliksiä

Suuntana Teneriffa ja Puerto de la Cruz! Lähdemme siskon kanssa aamuyöllä kohti Helsinki-Vantaata ja huomenna pitäisi olla ikuisen kevään saarella.

Fiilis on hiukkasen epävarma, sillä mulla on sekä selkä oireillut että ollut pientä flunssaisuutta tässä matkan alla. Juoksulenkit ovat tällä viikolla jääneet yhteen neljän kilometrin hölkkään, jonka aikana alaselässä ja lonkassa tuntui sen verran, että viikon loput lenkit jäivät väliin. Lisäksi mulla on jo viikkoja ollut on/off-kurkkukipua, joka on nyt taas aktivoitunut. Vitamiineja ja sinkkejä vaan nassuun, ja toivottavasti flunssa ei missään vaiheessa tule oikeasti "päälle".

En ole reissusta kauheasti ehtinyt jutustella täällä blogissa, enkä oikein kyllä valmistautuakaan IRL. Tänään kaivoin pilvestä parin vuoden takaisen Madeiran reissun pakkauslistan (postauksen kuva tuolta reissulta) ja sen perusteella heittelin matkalaukkuun vaatetta ja tavaraa. Onneksi reissusuunnitelmat tuli tehtyä jo matkan varaamisen jälkeen tammikuussa, sillä helmi-maaliskuussa ei oikein ole ollut fiilistä.


Meillä on tarkoituksena viettää leppoisaa patikointilomaa. Puerto de la Cruz valikoitui kohteeksi siksi, että sieltä pääsee kivoille vaellusreiteille vähällä vaivalla ja Teneriffan pohjoisrannikon kaupunki on saaren vihreimmässä kolkassa. Meillä on suunnitelmissa myös tehdä retki Teidelle, mutta huipun tuntumassa olevat patikkareitit ovat olleet jo viikkoja suljettuna huonon sään takia. Eli jää nähtäväksi, pääsemmekö vuorelle, mutta jos ylös asti nousu jää väliin, on meillä myös suunnitelma B, eli kipittelemme sitten ylängöllä Teiden juurella.

Sääennusteet lupailevat noin 20 astetta ja puolipilvistä koko viikoksi. Mulle kelpaisi lämpimämpikin sää, mutta toki noilla leveysasteilla aurinko porottaa ihan eri tavalla kuin täällä pohjolassa, ja jos vain on aurinkoista, niin eiköhän tarjeta.

Laitan blogiin yhden postauksen ajastumaan reissun ajaksi, mutta päivittelen varmaan instaan reissukuvia pitkin viikkoa. Instagramista minut löytää nimellä @taivaanrannanjuoksija
Adios!

2 kommenttia:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...