sunnuntai 17. maaliskuuta 2019

Istuttaisko kahville?

Heippa pienen tauon jälkeen! Blogitauoista voi yleensä päätellä, että joko on härdelliä tai sitten jonkinlainen kriisi. Tällä kertaa kyse on ensinmainitusta, eli maaliskuu on ollut melkoista rumbaa, enkä ole ehtinyt kirjoitella. Joten jospa istuttaisiin kahvikupposen ääreen ja juteltaisiin hiukan kuulumisia?


Jos istuttaisiin kahville, niin kertoisin, että viime viikolla olin ensin kolmen päivän työmatkalla, ja siitä lähdin sitten yhden pyykinpesupäivän jälkeen Ruotsiin. Matkakohteena oli Östersund ja siellä ampumahiihdon MM-kisat.

 

En ollut koskaan aiemmin ollut kisoissa, ja kokemus oli tosi hieno! Olin reissussa siskojeni kanssa, ja meillä oli AirBnb:n kautta vuokrattu talo käytössämme. Östersundissa oli ihan kunnon talvi, paljon enemmän lunta kuin täällä läntisessä Suomessa, ja maisemat majapaikkamme ympäristössä todella idylliset. Suomalaismenestystä ei ampumahiihdossa tullut, mutta kannustimme ladunvarressa pikakisoissa ja sunnuntain takaa-ajoissa nautimme pääkatsomon tunnelmasta. Erilainen ja hauska reissu!


Jos otettaisiin kupponen kuumaa, niin mainitsisin myös, että keskiviikkona kävin taas pistesuunnistamassa. Kyseessä oli talvikauden viimeinen osakilpailu ja mulle kolmas kerta lajin parissa. Oli taas tosi hauskaa, vaikka keli olikin melko ankea. Mutta pysyin pystyssä ja pienestä pummailusta huolimatta sain taas enemmän pisteitä kuin edelliskerralla, joten nousujohdanteinen oli tämä pistesuunnistus"kausi". :D


Vähän tylsempänä kuulumisena kertoisin, että selkäni on taas vähän jumissa. Työmatkan autossa- ja kisamatkan koneessaistumiset alla saattoivat vaikuttaa, kun työmatkalla liukastuin ja meinasin kaatua, tuloksena viiltävä kipu alaselässä ja lihakset suojakrampissa. Nyt vaiva on jo vähän helpottanut, mutta vaatinee visiittiä kiropraktikolle ja hierojalle, että saan selän taas iskuun.

Juoksukuulumisista sen verran, että olen saanut alkukuusta kerättyä kilometrejä yllättävänkin hyvin lyhyillä lenkeillä. Sekä työmatkalla että Östersundissa kävin lenkillä! Loppukuusta ei onneksi ole mitään ihmeempää ohjelmaa, joten kunhan saan selkäjumin selätettyä, uskoisin pääseväni juoksemaan taas kunnon lenkkejä.

Mitäs sinne ruudun toiselle puolelle kuuluu? Istuisitko mun kanssa kahville ja kertoisit kuulumisia?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...